Méhnyakrákot diagnosztizáltak Rábaközi Andreánál - Még csak 22 éves volt

Rábaközi Andrea modell méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész világ összedőlt Andrea számára 23 évesen. Elmondása szerint ez egy olyan dráma, amin 20 évvel később sem tudja igazán túltenni magát. 

Andrea nem fogadta meg orvosai tanácsát, és nem vetette ki méhét, ennek köszönheti, hogy anya lett. A betegség gyökeresen változtatta meg az életét és ma már azt is tudja, miért alakulhatott ki nála az elváltozás. Erről a SuperTv2 kamerái előtt beszélt:

Morbid! Már tudjuk, mikor mibe halhatunk belehttp://www.life.hu/drlife/20160529-mar-tudjuk-mikor-mibe-halhatunk-bele.htmlTalán morbidnak tűnik a gondolat, de már azt is felmérhetjük, hogy mi az, amibe életünk során jó eséllyel belehalhatunk. Dr. Life--Valóban okozhat hízást a nikotinelvonás - De azért ne cigivel próbálj lefogyni!http://www.life.hu/drlife/20160528-valoban-okozhat-hizast-a-nikotinelvonas.htmlTöbb gondosan ellenőrzött kutatás is bizonyítja, hogy azok a patkányok, amelyek maguknak adagolják a nikotint, kevésbé híznak, az ételbeviteltől függetlenül.Dr. Life--Színpadra állt Somló Tamás - Szemmel láthatóan nincs jó állapotbanhttp://www.life.hu/drlife/20160525-somlo-tamas-beteg.htmlAhogy már megírtuk, kórházba került Somló Tamás és fellépéseit is lemondta. Most azonban kivételt tett, és a fogyatékos gyermekek kedvéért színpadra állt. Az énekesnek minden erejére szüksége lehetett, mert szemmel láthatóan nincs jó állapotban. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.