7 éve injekciózza magát a férfi, hogy barnább legyen

Forrás: Channel 5 -
injekció szolárium férfi barnítás függőség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Carl 17 éves kora óta szoláriumozik rendszeresen, 7 éve pedig minden nap szúrja magát egy bizonyos barnító szerrel, amelynek eredete a mai napig nem tisztázott.

Bár a walesi Cradiffban élő Carl bőre egyre rosszabb állapotban van, a 33 éves férfi nem tud megálljt parancsolni barnaságmániájának. Carl, aki nem bírja elviselni a fehér bőrt, immár 16 éves szoláriumozik, egy ideje pedig már egy internetről rendelt szerrel igyekszik még tovább fokozni kreol színét. Az anyagot injekciós tűvel juttatja testébe immár 7 éve megállás nélkül, minden egyes nap.

Forrás: Channel 5

A legveszélyesebb, hogy még ő maga sincs tisztában azzal, mi is van pontosan ebben a szerben. A férfi nemrég egy televíziós dokumentumsorozat részében látogatott el egy orvoshoz barátai hosszas unszolására, aki megállapította, hogy egyelőre nincs bőrrákja, ám a rengeteg szolizás alaposan tönkretette bőrét. Carl ennek ellenére sem képes leállni: saját bevallása szerint a barnító csöveknek még búcsút tud inteni, az injekciós megoldásnak azonban nem.

Mi a tanorexia?

A tanorexia, más néven szoláriumfüggőség egy igen komoly állapot, amely abból fakad, hogy az érintettek túlságosan fehérnek tartják magukat, ezért a bőrük túlzott barnítása kerül életük középpontjába. A témáról bővebben itt olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.