Anorexiás lenne? Döbbenetes állapotban van Johnny Depp lánya

Forrás: Northfoto -
vékony fogyás soványság állapot Johnny Depp Lily Rose Depp anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lily Rose Depp egyre rosszabbul fest. Újabb friss fotók a világsztár 16 éves lányáról.

Korábban már a Life.hu-nak is feltűnt, mennyire sokat veszített súlyából Johnny Depp és Vanessa Paradis 16 éves lánya. Lily Rose Deppet - aki nemrég a Chanel arca lett, és aki eddig sem tartozott a nagyobb darab hírességek közé - a napokban Kaliforniában kapták lencsevégre kiálló csontokkal és elképesztően vékony derékkal.

Forrás: Northfoto

A feltételezések szerint a hirtelen ráirányult figyelem okolható a fiatal lány soványságáért, és édesapja, Johnny Depp is nagyon aggódik gyermekéért.

Tényleg használ a menstruációs görcsoldó kütyü?http://www.life.hu/drlife/20160525-a-menstruacios-gorcsoket-oldo-szerkezet-a-livia-egy-eleketromos-idegstimulalo-keszulek.htmlOktóbertől lesz kapható a Livia névre hallgató elektromos idegstimuláló készülék, amely az ígértek szerint segít a havi vérzés során jelentkező fájdalmak megszüntetésében. A Buzzfeed három hölgyet kért fel, hogy tesztelje a szerkezetet. Dr. LifeOrigo7 éve injekciózza magát a férfi, hogy barnább legyenhttp://www.life.hu/drlife/20160605-egy-ferfi-7-eve-minden-nap-injekciozza-magat-hogy-barnabb-legyen-a-bore.htmlA 33 éves Carl 17 éves kora óta szoláriumozik rendszeresen, 7 éve pedig minden nap szúrja magát egy bizonyos barnító szerrel, amelynek eredete a mai napig nem tisztázott. Dr. LifeOrigoKulka János állapota lassan, de javulhttp://www.life.hu/drlife/20160526-kulka-janos-szinesz-allapota-lassan-javul-bizakodo-de-sokszor-levert.htmlJó hírek érkeztek Kulka Jánosról: a színész a napokban elhagyhatta a kórházat, és otthonában folytatja a gyógyulást. Dr. Life--Videó: így távolítják el a felesleges bőrt egy 120 kilót fogyott emberrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160518-igy-tavolitjak-el-a-bort-egy-120-kilot-fogyott-ferfirol-video.htmlA pozitív testképet hirdető és rengeteget fogyott Matt Diaz műtétjét a BuzzFeed News Facebook-oldalán osztották meg. Csak erős gyomrúaknak! Dr. LifeOrigoBeteg a színésznő? Kórházból jelentkezett be rajongóinak Sofia Vergarahttp://www.life.hu/drlife/20160518-sofia-vergara-szineszno-a-korhazbol-jelentkezett-be-instagramon.htmlA Modern család sztárja kórházi vizsgálata előtt posztolt képet Instagram-oldalára. Dr. LifeAFP"Undorítóvá, vörössé és csúnyává tett" - Így tanult meg együtt élni bőrbetegségével a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20160518-emma-lawson-megtanult-egyutt-elni-borbetegsegevel-a-pikkelysomorrel.htmlA 22 éves Emma Lawson életét korábban megkeserítette pikkelysömöre, az ausztrál lánynak azonban mára sikerült elfogadnia magát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.