Magánügynek tartja betegségét Somló Tamás

Fotó: Hajdú D. András /Origo -
betegség Somló Tamás Kóbor János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész régi jó barátja, Kóbor János nyilatkozott Somló Tamás állapotáról. Szerinte nincs jó passzban a zenésztársa.

Az Omega együttes frontembere régóta ápol jó kapcsolatot Somló Tamással, akiért a kollégái és a rajongói is nagyon aggódnak. Kóbor János elárulta, hogy nincs a legjobb passzban Somló, aki magánügyként kezeli a betegségét.

Fotó: Hajdú D. András /Origo

Szerinte a zenésztársa most annak örülne a legjobban, ha nyugalomban lehetne. Kóbor János azt is elárulta, hogy Somló Tamás jelenleg otthon pihen, a zenész szerint biztosan ki fog lábalni a betegségből, mert jó kezekben van!

Péter Szabó Szilvia rosszul lett az egyik produkció alatthttp://www.life.hu/drlife/20160607-peter-szabo-szilvia-a-tv2-nagy-duett-terhes-enekesnoje-rosszul-volt-az-egyik-produkcio-alatt.htmlAz énekesnő elárulta, a terhességének egy bizonyos szakaszában nem volt túl jól. Az Eye Of The Tiger című dal alatt például alig kapott levegőt. Dr. Life--Csúnyán összetörte magát a forgatáson A szökés sztárja - Fotó! http://www.life.hu/drlife/20160607-dominic-purcell-osszetorte-magat-a-forgatason-csunya-serulesek-a-sztaron-foto.htmlDominic Purcell csúnyán megsérült A szökés forgatásán, két helyen eltört az orra, a feje tele van zúzódásokkal. Dr. Life--Molnár Anikót hosszú ideig pánikbetegség és halálfélelem gyötörte http://www.life.hu/drlife/20160607-molnar-aniko-hosszu-ideig-komoly-betegsegekkel-kuzdott-lehet-hogy-nemetorszagba-koltozik.htmlAz egykori Nagy Ő éveken át pánikbetegséggel és halálfélelemmel küzdött. Végül egy indiai férfi segített rajta. Dr. LifeOrigoNem kellett az örökbefogadóknak a rendellenességgel született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20160607-az-orokbefogado-anya-kihatral-amikor-meglatta-a-treacher-collins-szindromaval-szuletett-kislanyt.htmlA biológiai anyukája a kezdetektől azt tervezte, hogy örökbe adja születendő gyermekét. Úgy érzete, nem lenne képes tisztességgel felnevelni, ezért keresett neki olyan szülőket, akik biztos háttérrel rendelkeztek. Ők viszont nem voltak hajlandóak egy sérült kislányt magukhoz venni. Dr. LifeOrigoÉjjel legény voltál, ugye? - A kutyaharapást szőrével elve csak egy mítoszhttp://www.life.hu/drlife/20160607-az-alkohol-es-a-masnapossag-kezben-jarnak-a-kutyaharapas-modszer-nem-valik-be.htmlNincs is jobb egy átdorbézolt esténél, csak hát hiába vagyunk legények éjjel, annak nappal viselned kell a következményeit. A híres brit kutatók ismét alkottak, már ami a másnaposság elleni módszereket és megoldásokat illeti. Dr. Life--Túl sovány! Nagyon aggódnak rajongói Solti Ádámérthttp://www.life.hu/drlife/20160607-aggodnak-a-rajongoi-solti-adamert-tul-sovanynak-tartjak-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat.htmlA Barátok közt sztárja rendesen ráijesztett a követőire. Legutóbbi fotóján ugyanis nagyon vékonynak tűnik, amit rajongói szóvá is tettek a színésznek. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.