Kóbor János: "Somló Tamás állapota súlyosabb, mint gondoltuk"

Forrás: MTI/Soós Lajos, Koszticsák Szilárd -
betegség Somló Tamás Kóbor János beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napról napra egyre rémisztőbb hírek látnak napvilágot Somló Tamás állapotával kapcsolatban. Most Kóbor János árult el néhány megrázó részletet. 

Sajtóértesülések szerint Kóbor János egyike azon keveseknek, akiknek pontos információik vannak Somló Tamás állapotáról. Annak ellenére, hogy az Omega énekese nem szeretné elárulni kollégája és barátja titkát, újságírói kérdésre annyit azért elmondott, hogy a helyzet nagyon súlyos.

Forrás: MTI/Soós Lajos, Koszticsák Szilárd

„Pontosan tudom, mi a betegsége Tamásnak! Ez most súlyosabb, mint ahogy gondoltuk. De tudom, hogy fel fog épülni! Kérésére nem látogatom, de nagyon szorítok érte! Az orvosokat is megkérte a család, hogy semmiféle információt ne szolgáltassanak az érdeklődőknek, és ez így van rendjén" - nyilatkozta egy bulvárlapnak Kóbor János.

Állítólag műteni sem tudták Somló Tamást

Sajtóértesülések szerint a zenész olyan rossz állapotban van, hogy nem tudják rajta elvégezni az életmentő hasi beavatkozást, ezért hazaengedték a kórházból. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Bízd rá magad a telefonodra! A legjobb egészségmegőrző alkalmazásokhttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-legjobb-egeszsegmegorzo-applikaciok-alkalmazasok.htmlMég mielőtt legyintenél, hogy annak a bizonyos bikinialaknak, év elején tett fogadkozásnak és már megígért változtatának már rég lőttek így a nyár derekán járva, jobb, ha tőlünk tudod: az életmódváltásban az a legjobb, hogy bármikor elkezdheted. A jobb közérzet pedig sokkal szexisebbé varázsol bármelyik mélyen kivágott ruhadarabnál, ráadásul a legjobb, hogy mindig magadnál tarthatod a személyi edződet/motiválódat/mentorodat. Íme, a legtutibb egészségmegőrző applikációk. Dr. LifeOrigoJennifer Lawrence egyre többet iszik - Már barátai is aggódnakhttp://www.life.hu/drlife/20160616-lehet-hogy-jennifer-lawrence-elindult-az-alkoholistava-valas-utjan.htmlKöztudott, hogy Jennifer Lawrence őrült, de a szó legjobb értelmében. Mostanság viszont lehet, hogy tényleg az őrület kerülgeti, ugyanis barátai szerint belekerült egy buli-spirálba, amiből a jelek szerint nem akar, és nem is tud kiszállni. Dr. LifeOrigoMeg kellett operálni Németh Kristófothttp://www.life.hu/drlife/20160615-megmutottek-nemeth-kristof-szineszt-a-baratok-kozt-egykori-sztarjat.htmlNemrég megoperálták a Játékszín egykori igazgatóját. Szerencsére minden rendben van, Kristóf meg is mutatta, mennyire. Dr. Life--A nő, aki kis híján belehalt a mellplasztikábahttp://www.life.hu/drlife/20160615-lianne-young-majdnem-belehalt-a-mellmutetjebe.htmlManapság már szinte rutinműtétnek számít egy mellplasztika, nemrég azonban egy angol nőnek majdnem az életébe került az, hogy dúsabb kebleket szeretett volna. Dr. Life--Szemműtéte óta két bottal kénytelen járni Lázár Katihttp://www.life.hu/drlife/20160616-ket-bottal-kenytelen-jarni-szemmutete-ota-lazar-kati.htmlAz egyszerű sétához vagy éppen a bevásárláshoz is szüksége van a két botjára a Jászai Mari-díjas színésznőnek. Dr. Life--Ilyen ritka génmutációt még nem láttál - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20160615-kulonbozo-borszin-de-egy-kozos-a-voros-haj.htmlGondolkoztál már azon, hogyan is nézne ki egy afroamerikai nő vörös lobonccal, vagy épp egy ázsiai férfi szeplőkkel? Nem tudtad elképzelni sem? Nos, most egy fotós megmutatta, hogy márpedig ez a valóság! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.