Rékasi Károly: "Senkit sem perelek, hiszen az életemet mentették meg!"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
rehabilitáció kórház Rékasi Károly gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károlyt a múlt héten ismét megműtötték. A színész néhány nappal később már elhagyhatta a kórházat, és a jó hír, hogy a jelek szerint rálépett a gyógyulás felé vezető útra.

"Most a rehabilitáció zajlik, járok gyógytornászhoz és felerősítjük azt az izomcsoportot, ami a jobb lábamban gyakorlatilag már közel tizenkét hónapja nincs használatban. Nem fáj, nem okoz nekem gondot, és tudom, sok munkát kell még belepakolnom" - mesélte a színész.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Rékasi Károly arról is mesélt, hoy gyógyulásában egy gyógytornász és egy személyi edző is segíti, és azt is leszögezte, hogy teljes mértékben hazugság az összes arról szóló pletyka, miszerint

mások mulasztása miatt lassulhatott le a gyógyulása.

"Senkit sem perelek! Meggyőződésem, hogy mindenki a legjobb szándékával állt a műtőasztalom vagy a betegágyam mellett, hogy segítsen a gyógyulásomban. Az életemet mentették meg, és most az egészségemet adják vissza!" - mesélte a Borsnak.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Rékasi Károly közel egy éve szenvedett súlyos balesetet, majd a hosszú lábadozás után visszatért a sorozatba, de februárban újabb műtét várt rá, sőt egy alkalommal az egyik forgatásra kellett mentőt hívni hozzá, mert a megerőltetéstől átvérzett a sebe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.