Szívrohamot kapott Rick Parfitt, a Status Quo énekese

Forrás: AFP/Leon Neal -
szívroham koncert Rick Parfitt zenekar Status Quo zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Törökországi koncertje után lett rosszul a zenekar gitáros-énekese. 

Rick Parfittot jelenleg az intenzív osztályon ápolják, de az állapotát szerencsére sikerült stabilizálni. Képviselője elmondta, a zenész már kért egy csésze teát cukorral és édesítővel. A világsztárnál 2005-ben torokrákot állapítottak meg, korábban pedig már háromszor volt szívrohama, ám a legutóbbi óta már nem iszik és nem dohányzik.

Rick nemrég nyilatkozott arról, hogy hálás a betegségének, mert emiatt hagyott fel 50 év után a káros szenvedélyeivel.

Rick Parfitt 2009-ben Forrás: AFP/Leon Neal

A zenekarnak szombaton is lesz egy fellépése, ahol a zenészt a basszusgitáros John Rhino Edwards fia, Freddie helyettesíti. Sokszor azonban már nem akar fellépni a banda: tél végén ugyanis bejelentették, már nem bírják a tempót, és ősszel fejezik be a nagyszabású rockkoncerteket.

Bízd rá magad a telefonodra! A legjobb egészségmegőrző alkalmazásokhttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-legjobb-egeszsegmegorzo-applikaciok-alkalmazasok.htmlMég mielőtt legyintenél, hogy annak a bizonyos bikinialaknak, év elején tett fogadkozásnak és már megígért változtatának már rég lőttek így a nyár derekán járva, jobb, ha tőlünk tudod: az életmódváltásban az a legjobb, hogy bármikor elkezdheted. A jobb közérzet pedig sokkal szexisebbé varázsol bármelyik mélyen kivágott ruhadarabnál, ráadásul a legjobb, hogy mindig magadnál tarthatod a személyi edződet/motiválódat/mentorodat. Íme, a legtutibb egészségmegőrző applikációk. Dr. LifeOrigoKóbor János: "Somló Tamás állapota súlyosabb, mint gondoltuk"http://www.life.hu/drlife/20160617-kobor-janos-szerint-somlo-tamas-allapota-sulyosabb-mint-gondoltak.htmlNapról napra egyre rémisztőbb hírek látnak napvilágot Somló Tamás állapotával kapcsolatban. Most Kóbor János árult el néhány megrázó részletet. Dr. Life--A világhírű zenész, Meat Loaf a koncertje közben lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20160617-meat-loaf-elajult-a-szinpadon.htmlRosszul lett, majd összeesett a színpadon Meat Loaf amerikai rockénekes a kanadai Edmontonban adott koncertjén. A 68 éves zenészt kórházba szállították.Dr. Life--Jennifer Lawrence egyre többet iszik - Már barátai is aggódnakhttp://www.life.hu/drlife/20160616-lehet-hogy-jennifer-lawrence-elindult-az-alkoholistava-valas-utjan.htmlKöztudott, hogy Jennifer Lawrence őrült, de a szó legjobb értelmében. Mostanság viszont lehet, hogy tényleg az őrület kerülgeti, ugyanis barátai szerint belekerült egy buli-spirálba, amiből a jelek szerint nem akar, és nem is tud kiszállni. Dr. LifeOrigoIlyen ritka génmutációt még nem láttál - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20160615-kulonbozo-borszin-de-egy-kozos-a-voros-haj.htmlGondolkoztál már azon, hogyan is nézne ki egy afroamerikai nő vörös lobonccal, vagy épp egy ázsiai férfi szeplőkkel? Nem tudtad elképzelni sem? Nos, most egy fotós megmutatta, hogy márpedig ez a valóság! Dr. Life--Új út a rák kezelésében: minden, amit az immunonkológiáról tudnod érdemeshttp://www.life.hu/drlife/20160614-a-rak-es-daganatos-megbetegedesek-kezeleseben-az-immunonkologiai-terapia-attorest-hozhat.htmlMagyarországon évente közel 50 ezer rákos megbetegedést diagnosztizálnak, és csaknem 31 ezren halnak meg valamely daganattípus miatt. Az egyes daganatos megbetegedések kezelésében áttörést hozhatnak az új immunonkológiai terápiák, amelyek a szervezet immunrendszerének folyamatos erősítésén alapszanak. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.