Kim Kardashian hátsója eltörpül az Instagram legújabb sztárjának feneke mellett

Forrás: Instagram/love.randalin -
betegség fenék Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Büszkén mutogatja hatalmas fenekét Raylynn, ami nem műtéteknek köszönhetően nőtt ekkorára. Igazából egy betegség miatt lett Kim Kardashiant is megszégyenítő hátsója, de nem akarja takargatni.

Hatalmas követőtáborral büszkélkedhet Raylynn, amit kizárólag a hatalmas fenekének köszönhet. Alakját a legkevésbé sem lehet arányosnak mondani, de őt egyáltalán nem zavarja, sőt, büszkén mutogatja.

Forrás: Instagram/love.randalin

Valószínűleg a szöveteiben felgyülemlett folyadék miatt lett ilyen termetes, de rengetegen vádolják csalással az anyukát. Raylynn azonban nem foglalkozik a kétkedőkkel, és mindenkit arra bíztat, hogy fogadja el magát olyannak, amilyen.

Forrás: Instagram/love.randalin

Attól sem fél, hogy gúnyt űzzön saját magából. Gyakran posztol olyan fotókat, amiken a saját termetes hátsójából csinál viccet. “Hol a szék?” - írta például az egyik képéhez.

Forrás: Instagram/love.randalin

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.