Biztató hírek Schumacher állapotáról: “Reagál”

Forrás: AFP/Paolo Cocco -
Michael Schumacher egészség Luca di Montezemolo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig hírzárlat van a súlyos fejsérülés miatt kezelés alatt álló világbajnok körül, de volt főnöke, Luca di Montezemolo csöpögtetett némi információt.

Nagyon nehéz megtudni bármit Michael Schumacher állapotáról, aki 2013-as síbalesete óta folyamatosan kezelés alatt áll. Családja csak a legszűkebb baráti körnek engedélyezi a látogatást.

Forrás: AFP/Paolo Cocco
Nem minden esetben fertőződik meg Zika-vírussal a magzathttp://www.life.hu/drlife/20160622-a-harmadik-trimeszterben-zikaval-fertozott-kismamak-gyerekeinel-nem-jelentkezett-rendellenesseg.htmlEgy friss kutatás szerint azoknak a nőknek a gyerekeinél, akik a terhességük vége felé, a harmadik trimeszterben fertőződtek meg a Zika-vírussal, semmilyen születési rendellenesség nem mutatkozott. Az újszülöttekre a legnagyobb veszélyt minden bizonnyal az jelenti, ha az anyát a terhesség korai szakaszában éri a fertőzés. Dr. LifeAFPVedd észre, ha baj van! Gyakran előforduló időskori betegségekhttp://www.life.hu/drlife/20160622-idoskorban-elofordulo-megbetegedesek-koztuk-az-alzheimer-kor-daganatok-a-magas-vernyomas.htmlA kor előrehaladtának egyik elkerülhetetlen velejárója az egészségi állapot romlása. Idős hozzátartozóink esetében különösen fontos, hogy figyeljünk a jelekre, és tudjuk, mikor kell orvoshoz fordulnunk velük. Íme, a leggyakoribb időskori megbetegedések, és az első apró jeleik. Dr. Life--Lovasbalesetben sérült meg Uma Thurman: Csontjait törte!http://www.life.hu/drlife/20160622-lovasbalesetben-csontjat-torte-uma-thurman.htmlA 46 éves színésznőt ledobta a ló a hátáról. Dr. Life--Megható! Kisfia sebhelyét tetováltatta magára az édesapahttp://www.life.hu/drlife/20160622-kisfia-sebhelyet-tetovaltatta-magara-az-edesapa.htmlEz ám az apai szeretet! Nagyon megindító dolgot tett agytumorral küzdő kisfiáért az édesapja. Dr. LifeOrigoA Pszichológus Pasi: mi áll a szurkolás hátterében?http://www.life.hu/drlife/20160620-a-pszichologus-pasi-mi-all-a-focilaz-es-a-szurkolas-pszichologiaja.htmlElakadt villamos a körúton, tomboló tömeg és spontán örömködés – sok-sok év után végre újra szurkolhatunk és ünnepelhetjük a magyar csapatot az Európa-bajnokságon. Tombol a fociláz, emellett pedig még azok sem tudnak szó nélkül elsétálni, akiket nem különösebben érint meg az együtt drukkolás szele. Foci iránti szeretet és szurkolás – újabb érdekes pszichológia jelenség hátterét járja körül a Pszichológus Pasi. Dr. Life--Kim Kardashian hátsója eltörpül az Instagram legújabb sztárjának feneke melletthttp://www.life.hu/drlife/20160622-kim-kardashian-hatsojat-is-lenyomja-az-instagram-legujabb-sztarja-raylynn.htmlBüszkén mutogatja hatalmas fenekét Raylynn, ami nem műtéteknek köszönhetően nőtt ekkorára. Igazából egy betegség miatt lett Kim Kardashiant is megszégyenítő hátsója, de nem akarja takargatni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.