Autóbalesetet szenvedett a Barátok közt egykori Hoffer Józsija

Forrás: MTI/Ujvári Sándor -
Körtvélyessy Zsolt Barátok közt autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kettős életet él Körtvélyessy Zsolt, mivel budapesti otthona és vidéki színháza között ingázik. A Barátok közt Hoffer Józsijaként ismert, hetvenöt éves mű­vész mai is tetterős, de legfőképpen szerencsés, mert a minap súlyos sérülések nélkül szállt ki rommá tört autójából.

"A Kecskeméti Katona József Színház tagja vagyok, ott is van egy garzonom. Berendezkedtem a színészlakásban, nem szeretnék naponta ingázni. Ez a házasságomnak is jót tesz. Negyven­egy éve vagyunk együtt a feleségemmel, ez mindkettőnk első házassága és jól vagyunk" - mesélte a Borsnak a színész, aki sántikálva érkezett az interjúra.

Kiderült, csak a szerencsén múlt, hogy túlélt egy karambolt.

Forrás: MTI/Ujvári Sándor

"Autóbalesetem volt. Épp a színházba indultam próbára, amikor a Hungária körúton elém vágott egy autó és belecsapódtam. A combom sérült meg, de már jól vagyok. Az autó javítása viszont elvitte a nyaralásra szánt pénzt" - nyilatkozta a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.