plasztikai beavatkozás Cooky szépészeti beavatkozás szemölcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezetőnek is fontos a külseje, és ha valamivel nincs megelégedve, akkor nem riad vissza a beavatkozás gondolatától sem.

Nem ez az első eset, hogy Cooky plasztikai sebész kése alá feküdt. Néhány évvel ezelőtt a szeme feletti szemölcstől szabadult meg, és most is talált magán valamit, ami nem tetszett neki.

Forrás: TV2

Ezúttal Cooky a bal fülénél lévő csúnya zsírmirigytől vett búcsút, amit ugyan több mint két éve egyszer már eltávolítottak, de a rádiós nem volt megelégedve az eredménnyel. "Ahogy visszanéztem a Nagy Duett adásait, még mindig csúnyának találtam. Féltem attól, hogy az esztétikán túl egészségügyi gondokat is okozhat egy ilyen zsírmirigy, ha begyullad. Ezért a nyakamon lévő futószemölcsökkel együtt leszedettem" - vallott beavatkozásáról a Borsnak Cooky, aki ősztől az Ezek megőrültek című produkció műsorvezetője lesz!

Így kapott új külsőt a férfi, akinek fél arcát felfalta a rákhttp://www.life.hu/drlife/20160704-eric-moger-brit-ferfi-fel-arcat-felfalta-a-rak-igy-kapott-uj-arcot.htmlEric Mogernél néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták a rák egyik igen agresszív fajtáját. A most 63 éves férfi emiatt elveszítette a fél arcát, egy speciális eljárásnak hála azonban végre ugyanolyan jó érzéssel néz a tükörbe, mint régen. Vigyázat, megrázó képek következnek! Dr. Life--Kórházba került a Magyarország szépe egyik szépségkirálynő-jelöltjehttp://www.life.hu/drlife/20160706-korhazba-kerult-a-magyarorszag-szepe-egyik-szepsegkiralyno-jeloltje-nagy-mirtill-kira-bokaja.htmlA szépségverseny jelöltjeinek több alversenyen is részt kell venniük, az egyik kisebb tragédiával ért véget. Kórházba szállították az egyik jelöltet. Dr. LifeOrigoNem ő az első: Gálvölgyi családjában már volt vesebeteghttp://www.life.hu/drlife/20160706-galvolgyi-janos-veseproblemakkal-kuzd-csaladjaban-mar-volt-vesebeteg-unokaja-3-eves-koratol-kuzdott.htmlSzombat óta kórházban kezelik a színművészt. Sokáig csak találgatni lehetett, hogy miért szorult azonnali ellátásra. A család közleményéből azonban kiderült, hogy veseproblémák miatt kellett kórházba szállítani. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoMire figyelj oda a nagy melegben? Így védd ki a leggyakoribb nyári nyavalyákathttp://www.life.hu/drlife/20160628-a-leggyakoribb-nyari-betegsegek-es-tippek-a-megelozesukre.htmlA nyári hónapok a legjobb esetben nyaralással, pihenéssel, fesztiválozással és kerti partikkal telnek. Ám még a legnagyobb körültekintés ellenére is előfordulhat, hogy éppen a jól megérdemelt vakáció alatt kapunk el valamilyen kellemetlen tünetekkel járó betegséget. Összegyűjtöttük a leggyakoribbakat, és a tippeket arra, hogyan előzd meg őket. Dr. LifeOrigoGyilkos kutyapuszi? Figyelj oda, komoly bajod eshet!http://www.life.hu/drlife/20160705-komoly-bajod-lehet-a-kutyapuszibol-ezert-nem-szabad-megpuszilni-a-hazi-kedvenced.htmlPuszit szeretünk adni és kapni - és bizony a kutyusok is hasonlóképp éreznek. Ám lehet, hogy ezzel óriási hibát követünk el! Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át a Jászai Mari-díjas színész, Straub Dezsőhttp://www.life.hu/drlife/20160705-eletmento-muteten-esett-at-a-jaszai-mari-dijas-szinesz-straub-dezso-hasi-servvel-mutottek.htmlA színművész orvosa árulta el, milyen komoly beavatkozáson is esett át Straub Dezső. Hasi sérvvel műtötték, ami akár végzetes kimenetelű is lehetett volna, amennyiben nem végzik el a beavatkozást időben. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.