Végre! Megszólalt Schumacher menedzsere

Forrás: Mercedes -
síbaleset Forma-1 Michael Schumacher fejsérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher két és fél éve szenvedett súlyos síbalesetet, és azóta alig tudunk valamit az egészségügyi állapotáról. Most végre újra megszólalt Sabine Kehm, a Forma-1-es pilóta menedzsere.

A Schumacher tiszteletére rendezett frankfurti futballtorna előtt mondta el a Focus-nak a menedzser, hogy nem tud és nem is akar a sportoló állapotáról nyilatkozni, ez csak a családra tartozik. Kérte a nyilvánosságot, értsék meg a helyzetet:

"Michael nem tűnt el, de olyan nehéz helyzetben van, ami nem tartozik külső szemlélőkre."

Sabine Kehm, Schumacher menedzsere Forrás: AFP

Sabine Kehm Schumacherről: "Nekem ez pontosan ugyanolyan fájdalmas, mint önöknek"http://www.life.hu/drlife/20160706-michael-schumachernek-a-2013-as-sibalesete-utan-ki-baratok-kollegak-uzentek.htmlHamilton nem akar úgy járni, mint Schumacher és Barrichellohttp://www.gphirek.hu/f1/20160704-f1-lewis-hamilton-nem-akar-ugy-jarni-mint-michael-schumacher-es-rubens-barrichello.htmlMichael Schumacher könnyezik, ha a szerettei hangját halljahttp://www.life.hu/drlife/20160630-michael-schumacher-konnyezik-ha-a-szerettei-hangjat-hallja.htmlBoldog születésnapot Ralf Schumacher! 41 éves lett a Forma-1-es legenda öccse http://www.life.hu/news/20160630-ralf-schumacher-szuletesnap-a-forma-1-es-legenda-occse-ma-lett-41-eves.htmlAz F1-es fiatalok tanulhatnának Schumachertőlhttp://www.gphirek.hu/f1/20160629-az-f1-es-fiatalok-tanulhatnanak-michael-schumachertol.htmlBiztató hírek Schumacher állapotáról: “Reagál”http://www.life.hu/drlife/20160623-biztato-hirek-erkeztek-michael-schumacher-allapotarol-volt-fonoketol-luca-di-montezemolotol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.