Elképesztő átalakulás: 42 kilót fogyott Deák Bill Gyula

Fotó: Magócsi Márton [origo] -
fogyás Deák Bill Gyula egészség sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy évvel ezelőtt kapott szívinfarktust Deák Bill Gyula, aki azóta sokkal egészségesebb életet él. Ennek köszönheti, hogy lefogyott.

Deák Bill Gyula évekkel ezelőtt esett át egy szívinfarktuson, azóta sokkal jobban odafigyel az egészségére. Orvosai tanácsára már nem is vállal annyi fellépést, 14 buli helyett már csak 10 alkalommal lép színpadra.

Fotó: Magócsi Márton [origo]

A rajongók szeretete is sokat segített abban, hogy felépüljön betegségéből.

"Nagyon kövér voltam régen. Előfordult, hogy 140 kilósra meghíztam, aztán egy jó ideig 125 kilót nyomtam.

Szerencsére sikerült lefogynom egy kicsit. Most azt hiszem, 98 kiló körül lehet a súlyom. Igyekszem is ezt a szintet tartani. A feleségemmel mindketten kölcsönösen figyelünk egymásra" - mondta Deák Bill Gyula. Hozzátette felesége és ő is kalóriaszegény étrendre váltottak, és sportolnak is.

"Otthon mindig mozgok egy kicsit, súlyzózgatok. Illetve nem zabálok annyit.

Pedig enni az egyik legjobb dolog a világon az ivászat, meg a szex mellett. Nekem a zenélés jelenti az életem. A visszajelzések is jók, az emberek kíváncsiak ránk" - mondta a zenész a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.