Damu Rolanddal újabb tragédia történt: felesége elvetélt

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland terhesség vetélés Damu Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába lett édesanya Damu Edina, nem képes lemondani az alkoholról. Alig egy hónappal ezelőtt újra kórházba került, ám az ott hallott információktól nemcsak neki, de a családjának is leesett az álla. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Damu Rolandnak és párjának első gyermeke áprilisban látta meg a napvilágot. A kislányt a János Kórházban császármetszéssel segítették világra, a kismamánál meg kellett indítani a szülést. A babát és mamát Damu Roland rendszeresen látogatja, bár a hírek szerint a pár már régen különvált. Most újabb sokkoló információ látott napvilágot – írja a Story Magazin.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Rettenetes egyedül az érdi házban. Megint inni kezdtem, és egyszer elhívtam Rolandot vigaszért. Odafigyelésre, törődésre, ölelésre vágytam, pedig tisztában vagyunk vele, hogy alkalmatlanok vagyunk a közös életre, de akkor megint együtt voltunk, mintha nem lenne semmi gond - mondta Edina, aki egy hónappal később egy terhességi leletet kapott kézhez. A nő alig hitt a szemének, amikor elolvasta a papírt. Bevittek a kórházba, ahol megkaptam a leletet, de az összes vizsgálatot nem vártam végig, hazamentem. Otthon láttam meg: "Közepesen fejlett gravida". Minden nő tudja, hogy mit jelent ez" – nyilatkozta az édesanya, aki most próbálja feldolgozni a vele történt szörnyűségeket.

A történelem legpusztítóbb betegségei: a pestishttp://www.life.hu/drlife/20160704-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-pestis.htmlAz Egészségügyi Világszervezet a világ 12 legveszélyesebb biológiai fegyvere közé sorolja a pestist. Nem véletlenül: legalább százmillióan vesztették életüket az elmúlt évszázadok alatt a kórokozója által okozott megbetegedésben, amelyet sokáig gyógyíthatatlannak hittek. A Life.hu új sorozatában minden idők legrettegettebb és legnagyobb pusztítást végző betegségeit mutatjuk be. Dr. LifeOrigoÉletmentő műtéten esett át a Jászai Mari-díjas színész, Straub Dezsőhttp://www.life.hu/drlife/20160705-eletmento-muteten-esett-at-a-jaszai-mari-dijas-szinesz-straub-dezso-hasi-servvel-mutottek.htmlA színművész orvosa árulta el, milyen komoly beavatkozáson is esett át Straub Dezső. Hasi sérvvel műtötték, ami akár végzetes kimenetelű is lehetett volna, amennyiben nem végzik el a beavatkozást időben. Dr. LifeOrigoEzért ápolják kórházban Gálvölgyi Jánost: közleményt adott ki a családhttp://www.life.hu/drlife/20160705-galvolgyi-janos-csaladja-kozlemenyt-adott-ki-meg-mindig-korhazban-kezelik-veseproblemak-miatt.htmlA színművészt továbbra sem engedték ki a kórházból, ahogy arról korábban a Life.hu is beszámolt, még a lánya esküvőjén sem lehetett jelen Gálvölgyi Jánost. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoBrutális! Szexuális segédeszközzel erőszakolhatták meg a kétéves kislánythttp://www.life.hu/drlife/20160705-szexuaelis-segedeszkozzel-eroszakolhattak-meg-a-keteves-kislanyt.htmlLapinformációk szerint valamilyen eszközzel erőszakolhatták meg azt a kétéves kislányt, akit az eset után egy egész éjszaka műtöttek az orvosok. Dr. LifeOrigoKivédhető lenne szinte minden stroke?http://www.life.hu/drlife/20160629-szinte-minden-stroke-ot-meg-lehetne-elozni.htmlEgy friss kutatás eredménye szerint a világon előforduló valamennyi stroke-os esetet olyan módosítható viselkedési formák okoznak, mint például a dohányzás, az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. Dr. Life--Bepisiltél a nevetéstől? Nem vagy vele egyedülhttp://www.life.hu/drlife/20160702-az-emberek-harmada-vizelte-mar-ossze-magat-nevetteben.htmlA kutatás összesen 2 ezer felnőttet vizsgált, és kiderült 35 százalékuknak van valamilyen húgyhólyag problémája. Megkérdezettek fele azonban túlzottan is szégyelli a problémát ahhoz, hogy orvoshoz merjen fordulni vele, de még a szeretteinek sem számol be a gondról. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.