Napi plasztikrém: Madonna lett a női Frankenstein

műtét Madonna énekesnő Frankenstein
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Madonna törzsvendégnek számít a plasztikai sebészeten, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Ismét kés alá feküdt, és megműttette a nagy valószínűséggel utolsó eredeti testrészét is...

Az 57 éves popdíva elkeseredett harcot vív az öregedés ellen. Habár a plasztikának hála az arca és a teste a valódi koránál sokkal fiatalabbnak tűnik, sajnos hiába veszi fel a kesztyűt az idő ellen:

a kezei bizony elárulják hány éves is valójában.

Forrás: AFP

Nem is csoda, hogy sokáig rejtegette őket, de most úgy tűnik kezébe vette az irányítást, hiszen csodával határos módon

a kézfejei is megfiatalodtak.

Az orvosok egy újfajta, orosz beavatkozásra tippelnek, amelynek során aminosavakat fecskendeznek a kéz bőre alá, ezzel serkentve annak megújulását és megfiatalodását.

Nacsa Olivér édesapját gyászoljahttp://www.life.hu/drlife/20160721-a-nepszeru-humorista-nacsa-oliver-az-edesapjat-gyaszolja.htmlA népszerű humorista nehéz időszakon megy keresztül, nemrég ugyanis elveszítette édesapját. Egyedül az vigasztalja, hogy még időben át tudták beszélni a szőnyeg alá söpört problémákat. Dr. Life--Johnny Depp lánya beleroppant apja válásábahttp://www.life.hu/drlife/20160721-johnny-depp-lanya-beleroppant-az-apja-valasaba.htmlMegdöbbentő képek láttak napvilágot! Johnny Depp lánya, Lily-Rose olyannyira lefogyott, hogy már rá sem lehet ismerni az egykor sugárzó szépségre. Dr. Life--Facebook-üzenettel búcsúzott el az öngyilkos édesanyahttp://www.life.hu/drlife/20160718-meghato-facebook-uzenetben-bucsuzott-el-az-ongyilkos-edesanya.htmlMindössze 28 éves volt az az édesanya, aki a napokban akasztotta fel magát a rochdale-i otthonában. Holttestét a barátja találta meg. Dr. LifeThinkstockPaudits Béla egyre rosszabb állapotban vanhttp://www.life.hu/drlife/20160713-paudits-bela-egyre-rosszabb-allapotban-van.htmlA 66 éves Paudits Béla egészségi problémákkal küzd: erős fulladási rohamok kínozzák a kánikulában. Dr. LifeOrigoDukai Regina komoly szívbetegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20160707-dukai-regina-szivelegtelenseggel-kuzd.htmlA modellnél már gyerekkorában szívelégtelenséget fedeztek fel, ami az idő múlásával egyre intenzívebbé vált, annak ellenére, hogy Regi nagyon odafigyel magára. Dr. Life--Ideges vagy az első randi előtt? Ezek a falatok megmentenek a stressztőlhttp://www.life.hu/drlife/20160623-ezeket-edd-ha-stresszelsz-az-elso-randi-elott.htmlMit vegyél fel? Farmert vagy szoknyát? Mintást vagy egyszínűt? Ékszerrel vagy anélkül? Vajon beszédes a srác, vagy sem? És még folytathatnánk az első randi előtt felbukkanó kételyeket. Van azonban pár étel, ami elűzi a stresszt, ráadásul egyáltalán nem puffaszt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.