Hujber Ferenc kórházba került? - A színész azt nyilatkozta, jól van

Forrás: RTL Sajtóklub -
Hujber Ferenc színész kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Hujber Ferenc újra kórházba került. A hírek szerint csütörtökön éjjel lett rosszul. A színész a Life.hu-nak nyilatkozott: azt állítja, jól van. 

Csütörtök éjjel rosszul lett a színész, és kórházba szállították. Állapotáról hivatalosan egyelőre nem mondanak semmit, de a Blikk úgy értesült, hogy nem sokkal beszállítása után a színész

saját felelősségére elhagyta az intézményt.

A napilap megkereste Hujber feleségét, Khell Cynthiát és a színész családját, de egyelőre nem adtak tájékoztatást. A Life.hu Hujber Ferit telefonon érte el, a színész biztosított bennünket arról, hogy jól van. "Vihar a biliben, ha engem kontrollon látnak egy kórházban, azt hiszik történt valami! Jól vagyok, semmi gond" - nyilatkozta a színész, és hozzátette, "nem szeretné ha ezzel kapcsolatban további hirek szárnyra kellnének".

Forrás: RTL Sajtóklub

A színésznek korábban voltak már olyan egészségügyi problémái, amelyek miatt kórházi kezelésre szorult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.