Görögdinnye nagyságú szilikonmelleket akart - Megbánta a nő!

Forrás: Instagram -
plasztikai műtét plasztikai beavatkozás szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Candy Charms megkapta, amit akart, így most 2-2 literes mellimplantátumokkal tengeti napjait. Ám döntése nagyon megkeseríti az életét: fáj a háta, méretei miatt sportolni és aludni sem tud.

Ahogy a mondás tartja: valamit valamiért. A 25 éves modell, Candy Charms esetében a mérleg egyik serpenyőjében egy mellkisebbítő műtét, míg a másikban a karrierje. Ez utóbbi pedig azóta indult be, mióta kés alá feküdt, és egyenként

2 literes implantátumokat rakatott a melleibe.

Forrás: Instagram

A modell azóta lelkesen kidomborítja tehetségét, így rengeteg fotózásra hívják, emiatt úgy gondolja, ha a kisebbítést választja,

már nem tudna ennyi pénzt keresni.

Forrás: Instagram

A dolognak viszont árnyoldala is van, mivel a nő hétköznapjait eléggé megkeserítik újdonsült méretei: megváltoztatták a tartását, folyamatosan fáj a háta, és az alvás sem olyan egyszerű, a sportról már nem is beszélve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.