Sörhas és lógó mellek: Lindsay Lohan, mi történt veled?

Forrás: AFP/Andrew H. Walker -
Lindsay Lohan paparazzi színésznő sörhas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő és milliárdos vőlegénye között nem stimmel valami, legutóbb még a rendőrök is kimentek a párhoz, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Ezek után nem csoda, hogy az édesapja is aggódik lányáért, akire a legfrissebb fotók szerint elég rossz hatással voltak a történtek.

Az egész sajtó Lindsay Lohan és orosz vőlegénye veszekedésétől hangos. Lindsay kétértelmű üzenetek miatt hajította pasija telefonját a tengerbe, de a féltékenységi rohamnak itt még nem lett vége. Állítólag Igor Tarabaszov a következő estét nem is otthon töltötte, ebből hatalmas vita lett, végül a rendőrök rúgták rájuk az ajtót.

Forrás: AFP/Andrew H. Walker

Úgy tűnik, Lindsay nincs a helyzet magaslatán, elég csak ránézni: cigarettázik, iszik, és

mindez nyomot hagyott a testén is.

Mindez pedig azért is veszélyes, mert köztudott, hogy a színésznő drog- és alkoholproblémákkal küzdött. A botrányhősnőről készült sokkoló képeket itt nézhetitek meg!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.