Rékasi Károly: "Végtagrövidülésem lett"

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
sérülés baleset Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos motorbalesetéből a mai napig nem épült fel teljesen Rékasi Károly. Állapotáról folyamatosan pletykák kapnak szárnyra, a legutóbbit, hogy bakteriális fertőzése lenne, a Life.hu-nak cáfolta. 

"Végtagrövidülésem lett, de már megállt. Az orvosok szerint a szervezetem még ki tudja egyensúlyozni a rövidülést, és nem kell életem végéig mankóval járnom" – mondta el pénteken a Class FM reggeli mű­sorában, de arról nem beszélt, hogy konkrétan mennyivel lett rövidebb a lába, s ez mivel jár majd.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Nem ülök többé motorra. Nem baj, ha fél órával később érek valahova. A szeretteimet sem szabad naponta sokkolni" - jelentette ki. A rádióadás után a Bors munkatársa telefonon beszélt Rékasi Károllyal, de a színész közölte, hogy ennél többet nem kíván mondani.

Súlyosan megsérült Polyák Lillahttp://www.life.hu/drlife/20160730-sulyosan-megserult-polyak-lilla-az-operettszinhaz-szinesznoje-akit-felkert-a-tv2-a-sztarban-sztarra.htmlA TV2 Sztárban sztár ősszel induló új szériájába felkérte Polyák Lillát. A színésznő boldogan igent mondott, ám lehet, egy komoly sérülés keresztülhúzza számítását. Dr. Life--Vedd ki a füledből a fülhallgatót vagy halkítsd le a zenét! - Előzd meg a halláskárosodásthttp://www.life.hu/drlife/20160723-a-fiatalok-napi-tobb-oran-keresztul-fulhallgato-segitsegevel-hallgatnak-zenet-szivesen-jarnak-zajos.htmlEgyre több kamasz találkozik a fülzúgással, ami a hallásvesztés egy gyakori tünete is lehet. Az ok abban keresendő, hogy a fiatalok napi több órán keresztül, fülhallgató segítségével hallgatnak zenét, ráadásul szívesen járnak zajos klubokba, diszkókba, koncertekre is – derül ki egy friss brazil kutatásból. Dr. LifeThinkstockEzt az égést! Osvárt Andi megmutattahttp://www.life.hu/drlife/20160703-osvart-andrea-bore-csunyan-leegett.htmlNyaralásban amatőr címmel töltött fel leégett testéről fotót Osvárt Andrea. Dr. LifeOrigoNe tömd cukorral a jóllakott babád!http://www.life.hu/drlife/20160702-az-elso-ket-evben-kulonosen-oda-kell-figyelni-a-taplalkozasra.htmlA kisgyermekek táplálkozása a fogantatástól az első két évig nagy mértékben befolyásolja későbbi hajlamukat a cukorbetegségre és szív- és érrendszeri megbetegedésekre - mondta a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.Dr. LifeOrigoSúlyos Damu Edina állapotahttp://www.life.hu/drlife/20160702-sulyos-damu-edina-allapota.htmlAhogy megírtuk, gyomorvérzés miatt rohammentő szállította kórházba Damu Roland feleségét a minap. Edina hiába lett édesanya, nem képes letenni a poharat. Dr. LifeOrigoKórházba került Rita Ora énekesnőhttp://www.life.hu/drlife/20160702-korhazba-kerult-rita-ora-enekesno.htmlRajongói aggódnak Rita Oráért. Az énekesnőt kórházba kellett szállítni pár nappal azután, hogy a bíróság elítélte a férfit, aki betört hozzá. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.