Komoly betegséggel küzd a Barátok közt sztárja, Nagy Alexa

Forrás: Nagy Alexandra -
gyomorfekély Nagy Alexa Barátok közt RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nem szeretné, hogy élete végéig kínozza betegsége, Nagy Alexának étrendjén és önmagához való viszonyán is változtatnia kell. A színésznő már jó úton halad a gyógyulás felé.

A Barátok közt sztárja hosszú ideig tűrte a kínzó hasfájást, és csak nagy sokára határozta el, utánajár, mi lehet a probléma oka. "Hosszú hónapok óta éreztem már fájdalmat a gyomromban, de egyszerűen nem foglalkoztam vele" - vallotta be a színésznő.

Forrás: Nagy Alexandra

Mivel nem gondolta, hogy komoly bajról lenne szó, sokáig halogatta a vizsgálatot. "Nem gondoltam, hogy túlságosan nagy baj lehet.

Aztán egyszer csak megelégeltem a dolgot, és rászántam magam egy gyomortükrözésre"

- vallotta a hot! Magazinnak Alexa. Elárulta, szerencsére altatásban végezték a beavatkozást, így nem emlékszik semmire. Ledöbbent azonban, mikor meghallotta a diagnózist: gyomorfekély. Szerinte a stressz miatt alakulhatott ki, és azért, mert képtelen megbocsátani magának. "Meg kell tanulnom elnézőbbnek lenni magammal" - vallotta be a színésznő, akinek a borról és az imádott kávéról is le kellett mondania.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.