Gálvölgyi János: "Hízókúrán vagyok"

Fotó: Tuba Zoltán [origo] -
betegség Gálvölgyi János kórház gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónappal ezelőtt egy ország aggódott a színészért. Szerencsére ma már sokkal jobban van, és örömmel vállal el akár nagyobb szerepeket is. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Gálvölgyi Jánosnak júliusban mindkét veséje leállt, ezért kórházban kezelték. A Story magazin most meglátogatta a Jászai Mari-díjas magyar színművészt, aki már teljes bedobással próbál Szegeden. A sztár a kórházi kezelések miatt a házassági évfordulóját sem tudta megtartani, ezért most bőven van mit bepótolnia.

Fotó: Tuba Zoltán [origo]

„Elhatároztam, hogy a betegségemről nem beszélek többet. Ha délelőtt nincsen próba, akkor az Anna fürdőbe megyünk, úszunk és napozunk. Sajnos azt kell mondanom, most hízókúrán vagyok” – mondta a színész, aki feleségével együtt érkezett a próbákra. „Idén Judit is hozta magával a munkát. Amíg próbálok, ő fordít. Neki sem egyszerű, hogy most éjszakába nyúlóan próbálok minden este, és negyed egy körül érek csak vissza hozzá” – tette hozzá a színművész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.