Várkonyi András betegsége közbeszólt: oda a nyaralás!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
betegség Várkonyi András Barátok közt nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja nem vállalkozott hosszabb útra, így lemondta az álomnyaralást is. A hírek szerint egy csúnya betegség szólt közbe. 

Várkonyi Andrásnak egészségügyi problémája akadt, emiatt pedig úgy döntött, hogy idén inkább lemond a pihenésről. Bár a sztár imád utazni, nem szeretett volna kockáztatni. Az idei nyári úti cél Írország lett volna, ahol igen aktív programok vártak volna rájuk, ám a színész állapota közbeszólt - írja a hot! magazin.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Alig pár nappal az indulás előtt egyszer csak teljesen beállt a csipőm. Nem tűnt annyira komolynak, de azért felkerestem vele az orvost, már csak azért is, mert eléggé fájdalmas volt. Ez az út nem igazán a pihenésről szólt volna, tervben volt ugyanis, hogy naponta több kilométeres túrákat teszünk meg. (...) úgy döntöttünk, hogy lemondunk a nyaralásról" - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.