Harsányi Levente nagyon szenved a munkahelyén

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
munkahely Harsányi Levente baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly sérülés érte focizás közben Harsányi Leventét: bokaszalag-szakadása lett. A műsorvezető azonban a pokoli fájdalmai ellenére sem vett ki szabadnapot.

„A barátaimmal fociztunk. Az egyik pillanatban a bokám kifordult alólam. Egy hatalmas reccsenést hallottam, és máris a földön feküdtem. Szerencsére a társaságban volt egy orvos, aki azonnal vissza is rántotta, majd jégágyra tette és felpolcolta. Azóta jobb az állapotom, de még csak bicegni tudok, illetve rögzítő sínt is kell viselnem" – mondta Harsányi Levente a Blikknek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A műsorvezető azonban lehetetlent nem ismerve, a szenvedései ellenére is dolgozik. Sőt, Levente még azt sem vette figyelembe, hogy orvosa két hét passzív pihenőt javasolt neki. Mindenesetre mi jobbulást kívánunk neki!

Ilyen tündéri kisgyerek volt Harsányi Levente - Fotó!

Igazi retrofotót osztott meg rajongóival a műsorvezető, aki kisdobos nyakkendőjében már akkoriban is nagy dolgokra készült. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.