Milliókat költött plasztikára a modell, ettől ment tönkre a szerelmi élete

Forrás: Facebook/Pixee Fox -
plasztikai műtét modell plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pénzt költött arra, hogy tökéletes legyen a 26 éves modell, az eredmény azonban több, mint rémisztő. 

Több, mint 30 millió Forintot költött magára Pixee Fox, az eredetileg svéd, ám évek óta Észak-Karolinában élő lány, hogy tökéletesen szép legyen. A fiatal nő 20 szépészeti beavatkozáson van túl, aminek a végeredménye abszolút sokkoló. A klasszikus műtétek mellett kivetette például a bordáit is, hogy igazi homokóra alakja legyen.

Forrás: Facebook/Pixee Fox

A lány párja, Justin Jedlica is milliókat költött beavatkozásokra, hogy végül úgy fessen, mint egy élő Ken baba. Sőt, a vágya az, hogy 100 százalékban plasztikáztathassa magát.

Forrás: Facebook/Justin Jedlica, spudtoro.com

Szerencsére a szerelmi élet egyikőjük életébe sem fér bele, mert mindketten imádják a testüket, műalkotásként tekintenek magukra, így roppant elfoglaltak az együttléthez is...

Forrás: Facebook/Pixee Fox

Nem Justin egyébként az egyetlen férfi, aki Ken-re szeretne hasonlítani: itt mutattunk már korábban egy másik, élő Ken babát.

Jót tesz az olimpikonoknak a köpölyözés?http://www.life.hu/drlife/20160815-a-kopolyozes-hatasa-az-olimpikonokra.htmlTöbb riói olimpikon, kiváltképp az amerikai úszók és tornászok testén láthatók feltűnő piros körök, amiket nem más, mint az alternatív terápia, a köpölyözés okoz. Tudományosan bizonyított előnyökkel ugyan nem jár, de számos sportoló esetében a győzelem amúgy is inkább fejben, mint testben dől el. Dr. Life--Zámbó Krisztián szenved: ezzel a betegséggel küzd az énekes http://www.life.hu/drlife/20160815-zambo-krisztian-sulyos-gerincfajdalmakkal-kuzd-edesanyja-apolja-video.htmlAz énekes olyan súlyos gerincfájdalmakkal küzd, hogy néha még lábra állni is alig tud. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: a burnout szindrómahttp://www.life.hu/drlife/20160811-a-pszichologus-pasi-a-kiegesrol-vagy-a-burnout-szindromarol.htmlTúlhajszoltság, megbecsülést nélkülöző környezet és stressz – bizonyos munkakörökben általánosnak mondható a szaknyelven burnout szindróma, vagyis a kiégés, amely minden második vagy harmadik embert is érinthet. De mik a tünetek, mi váltja ki, és van-e rá megoldás? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. LifeThinkstockTudtad? A nárcisztikus emberek a lájkokból táplálkoznakhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-narcisztikus-emberek-a-lajkokbol-taplalkoznak.htmlFut, jógázik, gyúr, mindemellett pedig odafigyel az étkezésére is - mindenkinek akad olyan Facebook ismerőse, aki minden percéről tájékoztatja követőit. Nos, ők nagy eséllyel nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek, legalábbis a brit kutatók szerint. Dr. Life--Hogyan ne kerekedj ki az olimpia ideje alatt? Ezekre figyelj szurkolás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20160810-az-olimpia-es-a-szurkolas-alatt-ezeket-edd-es-idd-hogy-egeszseges-maradj.htmlA fociláz után most az olimpiai játékok szögezik a tévé képernyője elé a szurkolókat, akik evés, ivás és nassolgatás közben élvezik az izgalmas sportközvetítéseket. Hogy ne a derékméreted és általa majd az egészséged bánja mindezt, mutatunk néhány tippet arra, mivel csillapítsd étvágyadat és szomjadat szurkolás közben. Dr. Life--Szörnyű körülmények között halt meg Rióban a teniszezők fizioterapeutájahttp://www.life.hu/drlife/20160814-patrick-bordier-a-francia-teniszvalogatott-fizioterapeutaja-halalarol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlHihetetlen részletek derültek ki a francia teniszválogatott fizioterapeutája, Patrick Bordier pénteki haláláról. Egy szemtanú, a német úszó Sarah Köhler szerint az olimpiai falu orvosi stábját teljesen felkészületlenül érte az eset, mire a defibrillátor előkerült, Bordier már halott volt. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.