Komoly baleset érte Bódi Sylvit: összevarrták a sebét

vér Bódi Sylvi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigykednek Bódi Sylvire, ugyanis folyamatosan gyönyörű tengerpartokról jelentkezik be, élvezi az életet, szörfözik, ám ezúttal valószínűleg senki nem lenne a helyében! Össze kellett varrni a modell mellkasát.

A dögös testű Bódi Sylvi tényleg megosztja az életének minden pillanatát: a boldogságát és a bánatát is. Rajongóit ezúttal egy nem túl örömteli eseményről is tájékoztatta, ugyanis komoly baleset érte a modell. Azt nem tudni, hogy pontosan mi történhetett a barna szépséggel, de annyi biztos, hogy nem játék a sérülése, hiszen össze is kellett varnia a sebet, bár ő lerendezte annyival, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy kellett volna. Sylvi fotóján látszik, hogy alaposan vérzett, mielőtt a dögös brazil doktor kezelésbe nem vette! Még szerencse, hogy ott volt!

@sylvibodi által közzétett fénykép,

A Pszichológus Pasi: a burnout szindrómahttp://www.life.hu/drlife/20160811-a-pszichologus-pasi-a-kiegesrol-vagy-a-burnout-szindromarol.htmlTúlhajszoltság, megbecsülést nélkülöző környezet és stressz – bizonyos munkakörökben általánosnak mondható a szaknyelven burnout szindróma, vagyis a kiégés, amely minden második vagy harmadik embert is érinthet. De mik a tünetek, mi váltja ki, és van-e rá megoldás? A Pszichológus Pasi megmondja. Dr. LifeThinkstockSokkoló! 20 méter magasról esett a nézőkre egy hatalmas kamera Rióbanhttp://www.life.hu/drlife/20160816-nezokre-esett-egy-hatalmas-kamera-rioban.htmlVérző orrú és nyakmerevítővel ellátott embereket látni azon felvételen, amely azután készült, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos közvetítőcsatornájának egyik kamerája lezuhant. Dr. Life--Kristen Stewart: "Belebetegedtem a hírnévbe" http://www.life.hu/drlife/20160816-kristen-stewart-a-sztar-kisse-stresszes-idoszakon-van-tul-belebetegedett-a-hirnevbe.htmlAz Alkonyat című filmsorozat színésznője az Elle magazinnak nyilatkozott az elmúlt évekről. Mint elmondta, a hírnév nagyon megviselte őt, sőt volt olyan, hogy mindennap elhányta magát idegességében. Dr. Life--Risztov Éva: "Befekszem a kórházba"http://www.life.hu/drlife/20160816-risztov-eva-korhazi-kivizsgalasnak-veti-ala-magat-a-rossz-vizminoseg-miatt-rioi-olimpia.htmlA hosszútávúszók 10 km-es versenyében Risztov Éva a 13. helyet érte el a riói olimpián. A versenyző elégedett, nagy teljesítmény ez. Dr. Life--Zámbó Krisztián szenved: ezzel a betegséggel küzd az énekes http://www.life.hu/drlife/20160815-zambo-krisztian-sulyos-gerincfajdalmakkal-kuzd-edesanyja-apolja-video.htmlAz énekes olyan súlyos gerincfájdalmakkal küzd, hogy néha még lábra állni is alig tud. Dr. Life--Tudtad? A nárcisztikus emberek a lájkokból táplálkoznakhttp://www.life.hu/drlife/20160815-a-narcisztikus-emberek-a-lajkokbol-taplalkoznak.htmlFut, jógázik, gyúr, mindemellett pedig odafigyel az étkezésére is - mindenkinek akad olyan Facebook ismerőse, aki minden percéről tájékoztatja követőit. Nos, ők nagy eséllyel nárcisztikus személyiségzavarral küzdenek, legalábbis a brit kutatók szerint. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.