Komoly baleset érte Bódi Sylvit: összevarrták a sebét

vér Bódi Sylvi baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan irigykednek Bódi Sylvire, ugyanis folyamatosan gyönyörű tengerpartokról jelentkezik be, élvezi az életet, szörfözik, ám ezúttal valószínűleg senki nem lenne a helyében! Össze kellett varrni a modell mellkasát.

A dögös testű Bódi Sylvi tényleg megosztja az életének minden pillanatát: a boldogságát és a bánatát is. Rajongóit ezúttal egy nem túl örömteli eseményről is tájékoztatta, ugyanis komoly baleset érte a modell. Azt nem tudni, hogy pontosan mi történhetett a barna szépséggel, de annyi biztos, hogy nem játék a sérülése, hiszen össze is kellett varnia a sebet, bár ő lerendezte annyival, hogy nem úgy történtek a dolgok, ahogy kellett volna. Sylvi fotóján látszik, hogy alaposan vérzett, mielőtt a dögös brazil doktor kezelésbe nem vette! Még szerencse, hogy ott volt!

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.