Kristen Stewart: "Belebetegedtem a hírnévbe"

betegség Kristen Stewart hírnév színész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat című filmsorozat színésznője az Elle magazinnak nyilatkozott az elmúlt évekről. Mint elmondta, a hírnév nagyon megviselte őt, sőt volt olyan, hogy mindennap elhányta magát idegességében.

"Rendkívül stresszes időszakon mentem keresztül, pánikrohamaim voltak. Szó szerint belebetegedtem a hírnévbe. Nem voltak étkezési problémáim, semmi ilyesmi, de folyton fájt a hasam, ráadásul sokszor elhánytam magam " - mondta a sztár. A fiatal színésznő 2008 óta szerepel nagyobb filmekben. Az élete több dologban is megváltozott: haját barnáról szőkére festette, egykori szerelmét, Robert Pattinsont pedig Alicia Cargile-re cserélte.

Forrás: AFP

"Aztán, ahogy idősödtem, megváltoztam: a félelem meghalt, az idegeskedés elszállt. Úrrá lettem a kényszerességemen is. Azt mondtam magamnak, hogy tedd, amihez kedved van. Zűrös időszakon vagyok túl" - tette hozzá Kristen, aki ma már megbírkózott a gondjaival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.