Király Linda súlyos fertőzéssel került kórházba

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Király Linda énekesnő kórház fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnőt súlyos betegség miatt vitték kórházba a hétvégén, sőt, fennállt a veszélye, hogy tünetei miatt életmentő gégemetszésre is szükség lesz. Erre szerencsére nem került sor, de Lindát továbbra is megfigyelés alatt tartják.

Király Linda a hétvégén belázasodott, és kórházba került. Mint kiderült, az énekesnő gyerekkorában kruppos volt,

és betegsége ismét kiújult.

A kruppról köztudott, hogy annyira be tud dagadni a torok, hogy akár fulladáshoz vezethet. Lindával is ez történt, ám szerencsére idejében kórházba került, így nem volt szükség az ilyenkor gyakori életmentő gégemetszésre. Szteroidot és antibiotikumot is kapott, és állandó megfigyelés alatt tartják – számolt be a Bors.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

A lap Linda egyik ismerősére hivatkozva azt írja, hogy a TV2 sztárját bent tartották az orvosok, így nem elég, hogy nem tudta megkezdeni a próbákat a szeptember 11-én induló Sztárban sztár című műsorhoz, az újabb beavatkozásoktól is tartania kell.

Király Linda: "Végre rájöttem, hogy ki vagyok valójában, és mit akarok”

Második lázadó korszakát éli, és minden eddiginél őszintébb kitárulkozásra készül legújabb lemezével. Király Linda egy hihetetlenül nehéz időszakon van túl, ami testileg és lelkileg is megviselte, de végre már tudja, mit akar: szakmailag és nőként is. A teljes cikket itt elolvashatod!
Meddőség az élsportban: kihalhatnak a sportolói dinasztiák?http://www.life.hu/drlife/20160822-meddoseg-az-elsportban-ugy-tunik-kihalhatnak-a-sportoloi-dinasztiak.htmlA gyermeket vállalók között minden ötödik pár hosszas küzdelmet folytat a kívánt babáért, közülük kiemelten veszélyeztetettnek számítanak az élsportolók. Dr. LifeThinkstockBaukó Éva egyedül, de bátran küzd a betegségévelhttp://www.life.hu/drlife/20160822-bauko-eva-egyedul-es-batran-kuzd-a-betegseggel.htmlBaukó Éva már három éve nem nyúlt alkoholhoz, azóta szemmel láthatóan összeszedte magát, azonban egykori problémái mély nyomot hagytak benne: pánikbetegséggel küzd. Dr. Life--A Rióban elhunyt edző a halálával négy ember életét mentette meghttp://www.life.hu/drlife/20160819-elkepeszto-a-rioban-elhunyt-edzo-a-halalaval-negy-ember-eletet-mentette-meg.htmlMint arról beszámoltunk, belehalt sérüléseibe Stefan Henze, a német szlalom kajak-kenu válogatott edzője, aki pénteken szenvedett súlyos autóbalesetet a riói olimpián. A mindössze 35 éves férfi szervdonorként négy emberen segített halála után. Dr. LifeKómába esett a riporternő, aki Londonból egészen Rióig biciklizetthttp://www.life.hu/drlife/20160818-komaba-esett-a-riporterno-aki-londonbol-egeszen-rioig-biciklizett.htmlCharlie Webster, a Sky Sports riporternője Londonból bringázott el Rio de Janeiróba, ott azonban az olimpia megnyitója alatt rosszul lett. Jelenleg is kómában fekszik. Dr. LifeOrigoMolnár Anikó csúnyán elázott http://www.life.hu/drlife/20160801-hoppa-molnar-aniko-csunyan-elazott.htmlMolnár Anikó még manapság is érzi a rossz döntése következményeit: lebetegedett így köptetősziruppal, és antibiotikummal tengeti napjait. Mindez pedig azért, mert a Nagy Ő nem hajtotta fel kabriója tetejét, és csúnyán elázott. Dr. Life--Sörhas és lógó mellek: Lindsay Lohan, mi történt veled?http://www.life.hu/drlife/20160729-sorhas-es-logo-mellek-lindsay-lohan-nincs-a-legjobb-passzban.htmlA színésznő és milliárdos vőlegénye között nem stimmel valami, legutóbb még a rendőrök is kimentek a párhoz, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Ezek után nem csoda, hogy az édesapja is aggódik lányáért, akire a legfrissebb fotók szerint elég rossz hatással voltak a történtek. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.