Agyvérzést kapott a Barátok közt egykori Hoffer Misije

Fotó: Tuba Zoltán -
Halász Gábor agyvérzés sorozat Barátok közt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halász Gábor a földön fekve sem tudott segítséget kérni. 

A Barátok közt Hoffer Misije, a később polgármesterré vált Halász Gábor agyvérzést kapott - olvasható a Best magazinban. A színész Balatonalmádiban vett volna részt egy borfesztiválon, de a kocsijából kiszállva alig tudott pár métert megtenni.

Fotó: Tuba Zoltán

"Az emberek - főleg egy bornapon - azt hiszik a földön fekvő emberről, hogy részeg vagy drogos. Engem, bár felismertek, elmentek mellettem. Iszonyatos pánikroham jött rám, amikor éreztem, nem tudok felkelni, és közben azt hallottam: Te, ez nem a Hoffer Misi a Barátok köztből? Szörnyen festhettem, mert folyt a nyálam és hörögtem. Ha ez itthon történik velem, amikor egyedül vagyok, már nem élnék" - nyilatkozta az egykori szereplő.

"Szörnyen festhettem, mert folyt a nyálam és hörögtem. Ha ez otthon történik velem, amikor egyedül vagyok, már nem élnék. (...) A mentőben is érzékeltem mindent, de belőlem csak valami furcsa magas hang jött ki, és nem tudtam mozdulni. Az intenzív osztályra kerültem, ahol annyit mondtak: agytörzsi stroke! Akkor nem tudtam, hogy ez a legsúlyosabb. A halál küszöbén nyugalom szállt meg a pánik helyett, arra gondoltam, ha ennyi volt, bele kell nyugodni..." – mesélte Halász Gábor, akinek még hátravan ugyan a rehabilitáció egy része, mert újra kell tanulnia járni, de úgy érzi, a nehezén azért sikerült túllendülnie.

Az internetes pornó teszi impotenssé a mai kor fiatal férfiait?http://www.life.hu/drlife/20160823-az-internetes-porno-impotensse-teszi-a-fiatal-ferfiakat.htmlEgy frissen lehozott tanulmány szerint egyre több fiatal férfi fordul orvosához merevedési gondok miatt. A szakértő szerint ezekben az esetekben ritkán van szó fizikai okokról, sokkal inkább lelki eredetű a probléma, amelyről – a véleménye szerint – az online elérhető pornó tehet. De valóban ilyen egyszerű lenne? Dr. LifeOrigoBeismerte: anorexiával küzdött Naya Rivera színésznőhttp://www.life.hu/drlife/20160825-anorexiaval-kuzdott-a-glee-sztarja-naya-rivera-szineszno.htmlA Glee című sorozat színésznője, Naya Rivera kemény éveken van túl. Dr. Life--Király Linda súlyos fertőzéssel került kórházbahttp://www.life.hu/drlife/20160824-kiraly-linda-sulyos-betegseggel-kuzd-es-korhazba-kerult.htmlAz énekesnőt súlyos betegség miatt vitték kórházba a hétvégén, sőt, fennállt a veszélye, hogy tünetei miatt életmentő gégemetszésre is szükség lesz. Erre szerencsére nem került sor, de Lindát továbbra is megfigyelés alatt tartják. Dr. LifeFotó: Marton Szilvia - OrigoA meztelenül alvásnál egészségesebb dolog nem is történhet a szervezeteddelhttp://www.life.hu/drlife/20160822-a-meztelen-alvas-egeszseges-egy-kutatas-szerint.htmlA szakértők szerint csak jót tesz nekünk az, ha ruha nélkül bújunk ágyba: alacsonyan tartja a testhőmérsékletet, ezáltal pedig aktiválja a jó zsírok kalóriaégető funkcióját, maximalizálja a férfiak spermaszámát, illetve segít a hölgyeknek a gombás fertőzések megelőzésében. És ez még nem minden! Dr. LifeOrigoCsontsoványságra ítélte a szakma a 19 éves lánythttp://www.life.hu/drlife/20160819-csontsovanyra-fogyott-alkohol-es-drogproblemai-vannak-a-19-eves-modellnek.htmlA fiatal modell még csak 19 éves, de máris alkohol-és drogproblémákkal küzd, teste pedig olyan, mint az anorexiásoké.Dr. LifeOrigo"Egy helybéli ütött meg, tartozom neki némi pénzzel" - Csúnyán elverték Damu Edináthttp://www.life.hu/drlife/20160819-csunyan-elvertek-a-beteg-damu-edinat-egy-helybeli-utotte-meg-tartozik-neki-penzzel.htmlLapinformációk szerint Damu Edinát egy helyi férfi verhette meg, mert tartozott neki némi pénzzel. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.