Elképesztő történet! Saját unokájának adott életet a nagymama

Forrás: Getty Images/Wavebreak Media/Wavebreakmedia Ltd -
nagymama betegség leukémia szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő történet látott napvilágot: a saját unokáját szülte meg a 46 éves ausztrál asszony, ezzel pedig valósággá válhatott a leukémiás lányának álma. 

A 46 éves Theresa Hohenhaus elképesztő tettre szánta el magát a súlyos betegséggel küzdő lánya kedvéért. A 25 éves rákos lány, Alice négyéves volt, amikor leukémiával diagnosztizálták, azonban olyan sok sugárkezelést kapott, hogy az orvosok közölték vele:

nem lehet gyereke.

A kép illusztráció Forrás: Getty Images/Wavebreak Media/Wavebreakmedia Ltd

Bár Alice 2014-ben mégis teherbe esett, négy hónappal később elvetélt. Ekkor javasolták neki a béranya ötletét, és erre az édesanyja vállakozott is. A terv sikeresnek bizonyult, bizonyítja ezt Alice is, amint a kezében tartja kislányát.

"Azt hittem, Alice túl öregnek tart majd engem ehhez, de minden vágyam az volt, hogy boldoggá tegyem őt. Életem legjobb élménye volt" – mesélte a Daily Mailnek a nagymama.

Ha kíváncsi vagy a többi megható képre, itt megnézheted őket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.