Csoda! 2. szülinapját ünnepli a félkoponyájú kisfiú

Forrás: Facebook/Brittany Lynn -
rendellenesség csecsemő koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas ünnepléssel töltötte be Jaxon Buell a második születésnapját, ugyanis az orvosok szerint neki már rég meg kellett volna halnia. Szörnyű rendellenességgel született a kisfiú: a fél koponyája hiányzik.

Senki nem gondolta, hogy a kisfiú szülei megélik ezt a napot. Jaxon Buell betöltötte a második életévét annak ellenére, hogy egy szörnyű rendellenességgel született: hiányzik a fél koponyája.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Ma két éve, hogy megszületett Jaxon Emmett Buell és az életünk örökre megváltozott. Bár sok ember nem bízott benne, és azt mondogatták, hogy nem fogjuk megélni ezt a napot, ma ünnepeljük Jaxon második születésnapját. Köszönjük mindenkinek, aki követte Jaxon fejlődését és történetét. Mi továbbra is reménykedünk és imádkozunk, hogy sok ilyen mérföldkő lehessen még az életében. Ma pedig ünnepelünk" - írták ki a szülők Facebook-oldalukra. Bár bizakodóak, Jaxon édesapja elismerte, minden nap egy harc a két éves kisfiúnak.

Forrás: Facebook/Brittany Lynn

"Még mindig megvannak a mindennapos küzdelmei, rohamai, és még most is nagyon sovány, de egyértelműen fejlődik" - idézte a Daily Mail az apa szavait, aki azt is elmondta, felesége kitartása nélkül a kisfiuk valószínűleg már nem élne.

A nőknek jobban fáj, mint a férfiaknakhttp://www.life.hu/drlife/20160825-a-noknek-jobban-faj-mint-a-ferfiaknak-ha-betegek.htmlAz orvosi irodalomban is számtalan nyoma van annak, hogy a gyengébbik nem tagjai jóval intenzívebben élik meg a fájdalmat egyes betegségek során, mint a férfiak. Egy friss kutatás pedig nemrég bebizonyította ennek igazát. Dr. LifeOrigoSzívinfarktus huszonévesen? Minden előjel nélkül bekövetkezhethttp://www.life.hu/drlife/20160825-a-genetikailag-oroklodo-magas-koleszterinszint-szivinfarktust-okozhat-akar-fiatalkorban-is.htmlNem kell hozzá túlsúlyosnak lenni vagy húst hússal enni: az örökletesen magas koleszterinszint akár egészen fiatal korban is súlyos szövődményekhez vezethet. Dr. LifeOrigoEgy rejtélyes betegség, ami a magzat és a kismama életébe is kerülhethttp://www.life.hu/drlife/20160825-a-hellp-szindroma-a-kismama-es-a-magzat-eletet-is-veszelyezteti.htmlSajnos a várandósság során is felléphetnek olyan állapotok, amelyek veszélyeztetik az édesanya és a baba egészségét. Az egyik ilyen kórkép az úgynevezett HELLP szindróma, amelyről manapság egyre többet lehet hallani. Dr. LifeOrigoMentális egészségedről árulkodhat a kedvenc Instagram-szűrődhttp://www.life.hu/drlife/20160823-az-instagramon-hasznalt-filter-vagy-szuro-a-mentalis-egeszsegedrol-arulkodhat.htmlA népszerű képmegosztó oldalra feltöltött fényképed sokkal többről is árulkodhat, mint gondolnád. A kutatók szerint akár a depresszió kiszűrésére is alkalmasak lehetnek az Instagramon közzétett fotóidhoz felhasznált filterek. Dr. LifeOrigoAz internetes pornó teszi impotenssé a mai kor fiatal férfijait?http://www.life.hu/drlife/20160823-az-internetes-porno-impotensse-teszi-a-fiatal-ferfiakat.htmlEgy frissen lehozott tanulmány szerint egyre több fiatal férfi fordul orvosához merevedési gondok miatt. A szakértő szerint ezekben az esetekben ritkán van szó fizikai okokról, sokkal inkább lelki eredetű a probléma, amelyről – a véleménye szerint – az online elérhető pornó tehet. De valóban ilyen egyszerű lenne? Dr. LifeOrigoItt a hüvelyfertőzést felismerő okostelefon-alkalmazáshttp://www.life.hu/drlife/20160826-huvelyfertozest-felismero-alkalmazas-elkepeszto-otlettel-rukkoltak-elo.htmlUgandai egyetemi hallgató lányok olyan eszközt fejlesztettek ki, mely képes felismerni a káros baktériumokat a hüvelyben.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.