Barbie baba Chloe Lattanzi Olivia Newton-John
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A négyszeres Grammy-díjas énekes és színésznő, Olivia Newton-John egyetlen lánya, Chloe Lattanzi még csak 30 éves, de valószínűleg több szépészeti műtéten esett át, mint Renée Zellweger. Nem csoda, hogy édesanyja aggódva figyeli lánya átváltozását.

A szintén énekesnői pályára lépő Chloe már tíz éve rendszeresen kés alá fekszik. Először a kebleit nagyobbította meg, feltöltette a száját, lefaragtak az orrnyergéből, de a legszebb, hogy

a nem létező ráncait is felvarratta.

Forrás: Northfoto

A gond csak az, hogy Chloe nem a mértékletesség híve, és túlzásba esett: eddig csaknem félmillió dollárt költött már arra, hogy élő Barbie baba legyen.

Playing with my Makeup 365 app. Does your makeup for you! So awesome!

Chloe Lattanzi (@chloelattanzi) által közzétett fénykép,

Mint kiderült, nem csak egy unatkozó sztárcsemete legújabb hóbortjáról van szó, a háttérben ugyanis súlyos testképzavar áll. Egyesek szerint Chloe már gyerekkorában is folyton elégedetlen volt önmagával, és bulimiával is küzdött, mindenesetre a képek láttán kijelenthetjük, hogy már egyáltalán nem hasonlít arra a bájos kislányra, aki egykor volt.

Durva videót készített a világhíres színésznő lánya

Ha valaki egy világsztár lányának születik, igen nehéz úgy kitörnie, hogy ne ismert szüleire támaszkodjon. Olivia Newton-John lánya éppen ezért egy botrányos videóval rukkolt elő. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.