Íme a nő, akinek lufikat ültettek az arcába - ettől gyógyult meg

Forrás: Northfoto -
műtét lufi beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon komoly műtéteken esett át a 28 éves Jennifer Hiles, hogy végre normális életet élhessen. 

A lánynál 12 éves korában jelentkezett artériás-vénás rendellenesség: az arcában lévő vérerek összegubancolódnak, folyamatosan terjednek, ez pedig okozhat vérzést vagy szívbetegséget, ezért akár halálos kimenetelű is lehet - írja a Daily Mail.

Forrás: Northfoto

Jennifert sokszor műtötték már, de semmivel sem tudták az arcát helyrehozni, a lányt pedig ez érthető módon nagyon megviselte. Nemrég azonban kipróbáltak egy módszert. Sóoldattal töltött orvosi kendőket helyeztek a lány homlokába és arccsontja mellé, ezeket pedig hetente egyre nagyobbra fújták, kvázi lufiként funkcionáltak. A két hónapos folyamattal próbálták az orvosok nyújtani a lány bőrét, hogy a műtét alatt kivágott részeket Jennifer sajátjával helyettesíthessék.

Forrás: Northfoto

A lány májusi műtétje eddig sikeresnek mondható, Jennifer pedig boldogabb, mint valaha. 2 gyermeke és férje tartotta benne a lelket. A férfi, Dustin Van Overschelde azóta elfogadja Jennifert, amióta csak ismeri, és nem érdekelte a lány súlyos betegsége sem.

Sokkoló! Jógázás közben tört el a férfi combcsontjahttp://www.life.hu/drlife/20151017-joga-kozben-eltort-a-ferfi-combcsontja-ilyen-csak-autobalesetben-kovetkezhetne.htmlFelügyelet nélkül jógázott, végül a kórházban kötött ki, mikor megröntgenezték még az orvosok sem hittek a szemüknek. Dr. LifeThinkstockÚjra támad a világ egyik legpusztítóbb betegsége?http://www.life.hu/drlife/20160912-a-tortenelem-legpusztitobb-betegsegei-a-lepra.htmlA legfrissebb hírek szerint két diákot kellett elkülöníteni a Los Angelestől keletre található kaliforniai Jurupa Valley-ben, miután a tüneteik alapján leprát diagnosztizáltak náluk. Bár maga a betegség nehezen fertőz, ráadásul ma már számtalan kezelési lehetőség áll rendelkezésre, a lepra elmúlt évszázadokban okozott pusztítását elnézve bizony van okuk az aggodalomra a térségben élőknek vagy az oda utazóknak. Dr. LifeAFPKórházba került az imádott komika, Amy Schumerhttp://www.life.hu/drlife/20160913-korhazba-kerult-az-imadott-komika-amy-schumer-etelmergezest-kapott.htmlNem sült el túl jól Amy Schumer és pasija franciaországi kirándulása. Dr. Life--A Pszichológus Pasi: a mamahotel csábító kényelmehttp://www.life.hu/drlife/20160909-a-pszichologus-pasi-a-mamahotel-jelensegrol.htmlA felnőtté válás része az önállósodás, a szülőkről való leválás és az önálló egzisztencia megteremtése. Ám mi történik akkor, ha a húszas-harmincas éveiben járó fiatal felnőtt még mindig a szüleivel él egy háztartásban? Meddig egészséges élvezni a szülői otthon nyújtotta biztonságot és támogatást? A Pszichológus Pasi ezúttal a mamahotel jelenségét járja körbe. Dr. Life--Fél arcát adta az anya a gyógyulásért- gyerekkora óta küzd betegségévelhttp://www.life.hu/drlife/20160913-kiskora-ota-kuzd-betegsegevel-az-anya-most-fel-arcat-adta-a-gyogyulasert.htmlGyerekkora óta küzdött betegségével a ma 29 éves anya. Végül fél arcát adta a gyógyulásért. Dr. Life--5 dolog, amit megtehetsz a jó közérzetérthttp://www.life.hu/drlife/20160911-5-dolog-amit-megtehetsz-a-jo-kozerzetert-futas-etkezes.htmlA nyár végével azt érzed, az energiaszinted csökken, és nehezen fogadod el, hogy lassan egyre kevesebb a napsütés, rövidebbek a nappalok. Ne feledd, minden csak azon múlik, te hogyan állsz hozzá a dolgokhoz: most mutatunk öt egyszerű, de hatásos trükköt, amelyekkel bármikor javíthatsz a közérzeteden! Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.