Harmadik gyermekét vesztette el a világsztár: Mia Farrow fia 27 évesen öngyilkos lett

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
Mia Farrow halál öngyilkos Thaddeus Wilk Farrow öngyilkosság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai színésznő örökbe fogadott fiára kerekesszékében találtak rá a rendőrök az országút mellett, válságos állapotban, mindössze néhány kilométerre anyja házától. Kórházba szállították, de életét nem tudták megmenteni. Kiderült, hogy Thaddeus Wilk Farrow öngyilkosságot követett el.

Életveszélyes sérülésekkel találtak rá a rendőrök Mia Farrow 27 éves örökbe fogadott fiára. A gyereket 5 éves korában vette magához a színésznő, aki már akkor is tolószékben ült gyermekbénulás következtében.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Thaddeus Wilk Farrow néhány évvel ezelőttig édesanyjával élt, de később elköltözött, és önálló életet kezdett. A 27 éves férfiról eddig azt hitték, hogy autóbalesetet szenvedett, ám a boncolás kiderítette, hogy öngyilkosságot követett el. Az idegenkezűséget kizárták, Thaddeus halálát egy lőtt seb okozta. A színésznő a Twitter-oldalán közölte, mennyire megrázta a családot a fiú elvesztése.

Mia Farrow már több gyermekét is eltemette. Tam Farrow 2000-ben hunyt el 19 évesen hosszas betegség után, nyolc évvel később pedig egy másik adoptált lánya halt meg feltehetően AIDS-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.