Császármetszés után fotózta a hasát egy fiatal édesanya: fotó!

fotó császármetszés szülés kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiri Vasales augusztus 11-én adott életet kislányának, Lunának. Bár a terhesség közben nem adódott probléma, a szülés tartogatott komplikációkat. 

Az édesanya végül többórás vajúdás után császármetszéssel hozta világra a csöppséget. A korábban modellként dolgozó Kiri hasán jókora vágás lett, amit bátran mutatott meg a közösségi oldalán. A 30 éves nő nem bánja, hogy végül e mellett a döntés mellett maradt az orvosa, hiszen így a kislánya egészségesen születhetett meg. Az Instagram először eltávolította a felvételt, majd több levél hatására Kiri visszatehette a fotót – írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/bazaarmumma

Császár után természetes szülés: sikerülni fog?

Császár után vajon érdemes természetes úton történő szülést választani? Mi a teendő, ha az orvos pont szabadságon lesz a szülés beindulásakor? Videó!
Fordulat! Brad Pitt gyerekbántalmazásáról videofelvétel is készült?http://www.life.hu/csalad/20160923-brad-pitt-gyermekbantalmazasi-ugyeben-az-fbi-nyomoz-video-keszulhetett-az-esetrol.htmlBrad Pitt ellen gyermekbántalmazási ügyben nyomoznak: a sztár állítólag fizikailag és verbálisan is bántalmazta a csemetéit. Mivel az eset egy magánrepülőgépen történt a levegőben, vagyis szövetségi területen, így az ügyet az FBI vizsgálja. Állítólag felvétel is készült Brad Pitt kirohanásáról. Család--A Los Angeles-i rendőrség megszólalt Brad Pitt-tel kapcsolatbanhttp://www.life.hu/csalad/20160922-brad-pitt-ellen-nem-indul-vizsgalat-gyerekbantalmazas-miatt.htmlA Los Angeles-i rendőrség szóvivője végre tiszta vizet öntött a pohárba. Család--„Nem kell nagy lakodalom ahhoz, hogy 51 évig együtt maradjunk” – egy fél évszázados házasság történetehttp://www.life.hu/csalad/20160921-bakancslista-az-idosek-otthonaban-rozsika-es-jozsi-tortenete.html51 év, több mint fél évszázad együtt, jóban-rosszban. Hogy mi a titok? Nincs titok. Ahogy Rózsika mondta, „egy a lényeg, a tolerancia és a szeretet, ami minden vitán átível”. Rózsika és férje, Józsi egy törökbálinti idősotthonban élik mindennapjaikat 14 éve, az apropó pedig, ami miatt meglátogattam őket, egy igen különleges esemény volt: az otthon dolgozói néhány hete teljesítették a házaspár bakancslistájának egyik kívánságát. Család--Drogfüggő a családban: oldjátok meg együtt a dolgot! http://www.life.hu/csalad/20160920-drogfuggo-a-csaladban-oldjatok-meg-egyutt-a-dolgot.htmlA drogfüggőségről tudjuk, hogy létezik, ám sokan nem is gondolnak arra, hogy a legszűkebb környezetükben is szembekerülhetnek a problémával. De mik a jelek, és egyáltalán, milyen út vezethet el a gyógyulásig? Szakértő segítségét kértük a téma körbejárásához. CsaládOrigoÍgy köszöntötte kedvese a szülinapos Jason Sudeikisthttp://www.life.hu/csalad/20160918-jason-sudeikis-szeptember-18-an-lett-41-eves-olivia-wilde-neki-uzent.htmlJason Sudeikis 1975. szeptember 18-án született, így ma ünnepli 41. születésnapját. A kedvese, Olivia Wilde egy cuki fotóval köszöntötte a szerelmét.Család--Sztárcsemeték, akikről nem gondoltad volna, hogy az LMBTQI közösséghez tartoznakhttp://www.life.hu/csalad/20160915-celebgyerekek-akikrol-nem-is-gondoltad-hogy-az-lmbtq-kozosseghez-tartoznak.htmlA nemiséggel és szexualitással összefüggő társadalmi normák változásával és azzal, hogy egyre többféle identitás válik elfogadottá, a hírességek is élnek a lehetőséggel, és egyre többen coming outolnak. És miközben ahhoz vagyunk hozzászokva, hogy a kiforrott, sziklaszilárd személyiséggel bíró hírességek tárulkoznak ki leginkább, szépen lassan megjelentek a porondon a sztárcsemeték is, akik egyre fiatalabb korban próbálják meghatározni, hogy kik is ők valójában. Körbejártuk hát kicsit a témát, és bemutatunk öt olyan celebgyereket, akikről te sem tudtad, hogy LMBTQI irányultságúak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.