Komoly balesetet szenvedett Klapka György

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György baleset kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 88 éves Klapka György hatalmasat esett: a csípője és a válla is megsérült. 

Az üzletember orvostanhallgató unokája kedvéért sem fordult orvoshoz, pedig alig tudott állni és ülni is ugyanis csípője, lába és válla is nagyon fájt. Klapka a FEM3-nak adott interjújában elmondta, mivel nem tört el semmije, szükségtelennek tartotta, hogy kórházba vonuljon.

Fotó: Nagy Attila [origo]

Volt, amikor azért ő is megijedt: másfél évvel ezelőtt mellkasi fájdalmakkal, szívinfarktus gyanújával szállították kórházba. „Mellkasi fájdalmam volt, az ügyeletes orvos szívinfarktus gyanújával bevitetett a kórházba. A vizsgálatok után azt mondták, hogy ne szimuláljak, mert semmi bajom nincs. Szerintem ez egy lábon kihordott megfázás volt. Nem vagyok orvospárti, de most kivételesen muszáj volt bemennem, mert szörnyű fájdalmaim voltak" - nyilatkozta akkoriban az üzletember.

Így változtak az étkezési szokásainkhttp://www.life.hu/drlife/20160921-igy-taplalkoznak-a-dietetikusok-az-elmult-5-ev-alatt-megvaltozott-iranyelvek-alapjan.htmlMindig van új a nap alatt – ez pedig különösen igaz a táplálkozási irányelvekre is. Néhány dietetikus összeírta, mi mindenen változtattak az étrendjükben az elmúlt 5 év alatt. Dr. LifeOrigoÉlőben közvetítette szülését a topmodell, Lisa D'Amato - Videó! (18+)http://www.life.hu/drlife/20160924-eloben-kozvetitette-szuleset-a-facebookon-az-amerikai-modell-lisa-damato.htmlAz egész terhesség, de főként a szülés egy meglehetősen intim dolog, a legtöbb ember nem szeretné megosztani ezt a pillanatot több ezer emberrel. Nem így van ezzel a topmodell Lisa D'Amato, aki a második gyermekének világrahozatalát élőben közvetítette a Facebookon! Dr. LifeOrigo5 orvosi szűrés, amire minden tudatos, felelős nőnek szüksége vanhttp://www.life.hu/drlife/20160922-5-orvosi-szures-amire-minden-nonek-szuksege-van.htmlAz orvosi műszerek fejlődése és elterjedése lehetővé tette, hogy a betegségek nagy része, beleértve a daganatos megbetegedéseket is, korai fázisában kimutatható legyen. Hazánkban is a leggyakrabban előforduló daganatok szűrése több éve, évtizede elindult, melyeknek köszönhetően számtalan betegség megelőzhető és gyógyítható, ha idejében észrevesszük és orvosoljuk a problémát. De mely szűrések a legfontosabbak a nők számára, és mikortól érdemes őket elkezdeni? Ennek jártunk utána szakértő segítségével. Dr. LifeOrigoDemenciát állapítottak meg a híres humoristánálhttp://www.life.hu/drlife/20160923-terry-jonesnal-a-monty-python-komikuscsoport-alapito-tagjanal-demenciat-allapitottak-meg.htmlTerry Jones, a Monty Python komikuscsoport alapító tagja demenciában szenved - olvasható a brit filmakadémia pénteki közleményében. Dr. LifeOrigoZuckerbergék 3 milliárd dollárt adnak a betegségek felszámolásárahttp://www.life.hu/drlife/20160923-mark-zuckerberg-es-felesege-priscilla-chan-3-milliard-dollart-adnak-a-betegsegek-felszamolasara.htmlA következő tíz évben hárommilliárd dollárral (821 milliárd forinttal) támogatja az alapkutatást Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, hogy a 21. század végére fel lehessen számolni a betegségeket a világon.Dr. Life--Íme, a világ legmagasabb tinije, aki még mindig nőhttp://www.life.hu/drlife/20160923-a-vilag-legmagasabb-tinije-broc-brown-tobb-mint-2-meter-magas-es-meg-mindig-no.htmlA 19 éves Broc Brown genetikai rendellenességben szenved, nem tud megállni a növésben. Már több mint 2 méter magas, és ez még nem a vége! Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.