Milliókért műttette magát, mégsem hasonlít David Beckhamre

Forrás: AFP, Twitter/Jack Johnson -
operáció David Beckham műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépészeti beavatkozások sorát végeztette el magán a munkanélküli tinédzser, hogy kedvenc focistájára, David Beckhamre hasonlítson, de hiába.

Fáradhatatlanul azért küzd a munkanélküli tinédzser, hogy David Beckhamre hasonlítson. Rengeteg beavatkozást végeztek már el rajta, és még nincsen vége. Eddig azonban nagyon úgy tűnik, hogy eredménytelenek voltak a kezelések, ugyanis még nem igazán sikerült felfedezni a hasonlóságot közte és Beckham között.

Forrás: AFP, Twitter/Jack Johnson

Állítólag hitelből finanszírozza a beavatkozásokat Jack Johnson, aki 20 ezer fontot költött az átalakulásra. Már feltöltötték a fiú száját, botoxkezeléseket kap, hogy ne ráncosodjon, folyamatos barnító injekciókat, valamint fogászati kezeléseken is átesett. Egyelőre a hasonlóság nem egyértelmű, de még nincs is vége a beavatkozások sorának. Gyomorgyűrűt is kap majd, hogy könnyedén megszabaduljon a pluszkilóktól, és betervezett karjára egy David Beckham-féle tetoválást is, valamint a frizuráját is megcsináltatja.

"Mindig úgy akartam kinézni, mint ő,

mert nincs olyan ember a Földön, aki őt csúnyának tartaná. Rajongok érte, mert a semmiből jött, és sikerült felépítenie magát. Szeretem a kinézetét és a személyiségét is" - mondta Jack a Mirrornak.

Demcsák Zsuzsa a legkényesebb témákról is tud beszélgetni lányávalhttp://www.life.hu/drlife/20160921-demcsak-zsuzsa-musorvezeto-a-kenyes-temakrol-is-beszelget-lanyaval.htmlA műsorvezető bármit meg tud vitatni a lányával, Tamarával, akár éjszakába nyúlóan is képesek beszélgetni a legkomolyabb, sokszor kellemetlen dolgokról – így a felnőtté válás lépcsőfokairól is. Dr. LifeOrigoAkár a testeden kívül is életben tud maradni – Tények, amiket eddig még nem tudtál a szívedrőlhttp://www.life.hu/drlife/20160921-tenyek-amiket-nem-tudtal-a-szivedrol.htmlA Szív Világszövetségének kezdeményezésére immár 16. alkalommal adózunk figyelemmel szívünknek szeptember utolsó vasárnapján, a szív világnapján, azaz idén szeptember 25-én. A Life.hu ennek alkalmából összegyűjtött néhány érdekességet, amelyet valószínűleg még nem is tudtál az emberi test egyik legfontosabb szervéről. Dr. LifeOrigoA stressz miatt nem tudunk lefogyni? Ez lehet az okahttp://www.life.hu/drlife/20160925-a-stressz-hatasara-nehezebben-fogyunk-le-barmit-is-eszunk.htmlHiába táplálkozik egészségesen az, akit egy átlagos nap során komoly stresszhatások érnek: az Ohio State University friss kutatása szerint a stressz miatt nem képes fogyni sok nő.Dr. Life--5 árulkodó jel, hogy infarktusod leszhttp://www.life.hu/drlife/20160922-5-arulkodo-jel-ami-esetleg-szivinfarktust-jelezhet.htmlMa Magyarországon a szívinfarktus a leggyakoribb halálokok között van, akárcsak Európában, ahol a szív- és érrendszeri megbetegedések 52%-ban végzetesek. Az infarktusnak nincsenek mindig jelei, ha azonban jelentkeznek a tünetek, komolyan kell venni őket. Fontos, hogy mindenki megtanulja, mik ezek a jelek, hogy ha magadon vagy a környezetedben észleled őket, azonnal mentőt hívhass. Dr. LifeOrigoKomoly balesetet szenvedett Klapka Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20160924-klapka-gyorgy-balesetet-szenvedett-de-nem-ment-korhazba.htmlA 88 éves Klapka György hatalmasat esett: a csípője és a válla is megsérült. Dr. Life--Így változtak az étkezési szokásainkhttp://www.life.hu/drlife/20160921-igy-taplalkoznak-a-dietetikusok-az-elmult-5-ev-alatt-megvaltozott-iranyelvek-alapjan.htmlMindig van új a nap alatt – ez pedig különösen igaz a táplálkozási irányelvekre is. Néhány dietetikus összeírta, mi mindenen változtattak az étrendjükben az elmúlt 5 év alatt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.