Emlékszel a kisfiúra, aki napi 40 szál cigit elszívott? Így néz ki most!

Forrás: AFP/Ahmad Naafi -
Ardi Rizal cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve az egész világot sokkolta a kétéves indonéz kisfiú, Ardi Rizal története, aki napi 40 szál cigarettát szívott el. Így néz ki most a fiú!

Pár éve mi is írtunk az akkor még kisgyerek Ardiról, aki 18 hónaposan szokott rá a dohányzásra. A gyerekről az indonéziai Szumátrában készültek azok a sokkoló felvételek, amelyeken cigarettázik. A történtek után rehabilitációra küldték, hogy leszoktassák függőségéről, ám a fiú élete nem jött rendbe: a cigaretta helyett rengeteget kezdett enni, és súlyosan elhízott. Itt láthatod, hogy néz ki most.

Forrás: AFP/Ahmad Naafi

Ardi rákkattant a gyorsételekre, és napi három doboz tejet is megivott. Végül elvitték a fiút dietetikushoz, aki felmérte a helyzetet, és diétára fogta. Szerencsére hajlott a változásra, ma pedig már nem dohányzik, és a súlya is teljesen rendben van.

Élőben közvetítette szülését a topmodell, Lisa D'Amato - Videó! (18+)http://www.life.hu/drlife/20160924-eloben-kozvetitette-szuleset-a-facebookon-az-amerikai-modell-lisa-damato.htmlAz egész terhesség, de főként a szülés egy meglehetősen intim dolog, a legtöbb ember nem szeretné megosztani ezt a pillanatot több ezer emberrel. Nem így van ezzel a topmodell Lisa D'Amato, aki a második gyermekének világrahozatalát élőben közvetítette a Facebookon! Dr. LifeOrigo5 árulkodó jel, hogy infarktusod leszhttp://www.life.hu/drlife/20160922-5-arulkodo-jel-ami-esetleg-szivinfarktust-jelezhet.htmlMa Magyarországon a szívinfarktus a leggyakoribb halálokok között van, akárcsak Európában, ahol a szív- és érrendszeri megbetegedések 52%-ban végzetesek. Az infarktusnak nincsenek mindig jelei, ha azonban jelentkeznek a tünetek, komolyan kell venni őket. Fontos, hogy mindenki megtanulja, mik ezek a jelek, hogy ha magadon vagy a környezetedben észleled őket, azonnal mentőt hívhass. Dr. LifeOrigoÍme, a világ legmagasabb tinije, aki még mindig nőhttp://www.life.hu/drlife/20160923-a-vilag-legmagasabb-tinije-broc-brown-tobb-mint-2-meter-magas-es-meg-mindig-no.htmlA 19 éves Broc Brown genetikai rendellenességben szenved, nem tud megállni a növésben. Már több mint 2 méter magas, és ez még nem a vége! Dr. Life--Íme, a világ legmagasabb tinije, aki még mindig nőhttp://www.life.hu/drlife/20160923-a-vilag-legmagasabb-tinije-broc-brown-tobb-mint-2-meter-magas-es-meg-mindig-no.htmlA 19 éves Broc Brown genetikai rendellenességben szenved, nem tud megállni a növésben. Már több mint 2 méter magas, és ez még nem a vége! Dr. Life--Zuckerbergék 3 milliárd dollárt adnak a betegségek felszámolásárahttp://www.life.hu/drlife/20160923-mark-zuckerberg-es-felesege-priscilla-chan-3-milliard-dollart-adnak-a-betegsegek-felszamolasara.htmlA következő tíz évben hárommilliárd dollárral (821 milliárd forinttal) támogatja az alapkutatást Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, hogy a 21. század végére fel lehessen számolni a betegségeket a világon.Dr. Life--Egyik melle kétszer akkora volt, mint a másikhttp://www.life.hu/drlife/20160923-dramaian-aszimmetrikus-mellekkel-elt-a-no-a-24-eves-sharice-jobb-melle-ketszer-akkora-volt-mint-a.htmlÉvtizedekig szégyellte testét a 24 éves nő, akinek jobb melle kétszer akkorára nőtt, mint a bal. Fürdőruhát sem hordott, de a szenvedésének most vége: egy kockázatos műtéttel valóra válhatott az álma, végre egyformák lettek a mellei. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.