Igazi csoda! Izmok nélkül szült egy nő

Forrás: Facebook/Sheree Psaila -
fotó műtét izom kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Sheree Psaila régóta szeretett volna anya lenni, az orvosok nem sok jóval kecsegtették, ám végül megtörtént a csoda.

A 22 éves lány egy ritka genetikai betegségben szenved, melynek hatására sem a karjában, sem a lábában nem találhatók izmok. Bár Sheree mindössze 122 cm magas, így is sikerült egy egészséges kisfiút a világra hoznia. Haydennek semmilyen fogyatékossága nincsen, és a hírek szerint nem örökölte édesanyja betegségét sem. - írja a Daily Mail.

Forrás: Facebook/Sheree Psaila

"Egyedül nem tudom felvenni a kisfiam. Mindig szólni kell valakinek, hogy rakják az ölembe. Emiatt néha sírok, de megbecsülöm, hogy ő itt lehet velem" - nyilatkozta a fiatal édesanya, aki egy évvel ezelőtt találta meg a párját egy televíziós műsoron keresztül. A szülők most nem is lehetnének boldogabbak, hiszen a számtalan negatív hírrel ellentétben végre kisbabájuk lehetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.