Szabó Győző drogos korszakáról: "Egyszer volt, hogy a hűtő előtt tértem magamhoz"

drog függőség Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző maga vallott őszintén könyvében a függőségeiről, amiket már sikerült legyőznie. A színész azonban sokszor nyilatkozik azóta is arról a kemény időszakról, amin keresztülment. Bevallotta, előfordult egyszer, hogy két órán át nem tudott magáról.

Szabó Győző nem titkolja, hogy komoly függőségeken van túl. A drogokkal és az alkohollal is akadtak problémái, és habár ezeket már a háta mögött hagyta, sokszor beszél még mindig a sötét időszakáról. Először könyvében osztotta meg a nyilvánossággal a problémáit, de azóta is gyakran nyilatkozik erről.

Szabó Győző Forrás: MTI/Kallos Bea

Legutóbb Joshi barát műsorában vallott a színész. Elmondása szerint többnyire mindig tudta, hol a határ. "Engem nem látott senki még négykézláb mászva, én mindig pontosan tudom, hogy hol van a határ" - mondta Győző, akivel a kontrollvesztett időszakában is csak egyszer fordult elő a képszakadás. "Egyszer volt egy olyan, droggal, amikor két óráról nem tudok. A hűtő előtt, számlákat nézegetve tértem magamhoz" - számolt be Győző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.