Modern család (sorozat) sorozat színész transzneműek kisgyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család szeptember 28-i részében, az A Stereotypical Day-ben egy transznemű gyerekszínész, Jackson Millarker is feltűnt. 

A színésznek készülő nyolcéves fiú többször is azt nyilatkozta, hogy

igazából lánynak érzi magát.

Jackson a sorozatban egy Tom nevű gyereket játszott, aki a meleg szülők által nevelt Lilyvel barátkozott össze. A szülők a történet szerint büszkék is rá, hogy milyen nyitott lányt sikerült nevelniük - írja a Hollywoodlife.

Forrás: Instagram/Ryan Case

Az eseményről a sorozat egyik rendezője, Ryan Case posztolt is egy fotót az Instagramon. A kommentelők közül többen nem támogatják az ötletet, hiszen szerintük ezzel a készítők viccet csinálnak a fiú magánéletéből.

Transznemű modellt fotózott a világ legnagyobb divatmagazinja

A leghíresebb divatmagazin, az amerikai Vogue most először transznemű modellt szerepeltetett a lapjain. Fotó!
Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Döbbenetes dolgok derültek ki a mulatós királynőről, Nótár Maryrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160929-notar-mary-enekesno-drogozasrol-meselt-az-is-kiderult-egy-novel-elhet-egyutt.htmlAz énekesnő pár napja jelentette be várandósságát, azóta azonban sokkoló dolgok derültek ki a mulatós zene koronázatlan királynőjéről. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSztárpasik, akik éjszakánként egy másik férfival bújnak ágyba http://www.life.hu/sztarok/20160923-dogosek-szexik-es-ferfiasak-megis-azonos-nemu-part-valasztottak-pelda-ricky-martin-1.htmlJóképűek, szexisek és gazdagok – ha három szóban kellene jellemezni ezt az öt előadóművészt, talán ez lenne a legegyszerűbb megfogalmazás. Hiába azonban a több millió női rajongó, ezek a férfiszívek nem olvadnak meg egy-egy csinosabb pofi láttán. Összeszedtünk pár olyan művészt, aki a saját neméhez vonzódik, és ezt bátran fel is vállalja a nyilvánosság előtt. TV + Sztárok--El sem hiszed, ki vallott szerelmet Sebestyén Balázsnak http://www.life.hu/sztarok/20160928-sebestyen-balazs-kicsi-oriasok-nezd-ki-vallott-szerelmet-elo-adasban-a-musorvezetonek.htmlA Kicsi Óriások nagyszájú szereplői nem rejtik véka alá a véleményüket, sőt meg is mondják, ami a szívüket nyomja. TV + Sztárok--Állítják: Damu Roland új barátnőjének abortusza volthttp://www.life.hu/sztarok/20160928-damu-roland-szinesz-uj-baratnojenek-abortusza-volt-ezt-allitja-egy-nevtelen-forras.htmlIsmét alakul a botrány Damu Roland körül. Újabb nővel és egy terhességmegszakítással hozták hírbe a teljes életmódváltáson átesett színészt, akinek látszólag lövése sincs, miről van szó. TV + Sztárok--Púpok és kinövések: deformitást okozó betegségek a filmvásznonhttp://www.life.hu/drlife/20160927-deformitast-es-torzulast-okozo-betegsegek-a-filmvasznon.htmlA testi eltorzulást okozó rendellenességek a mai napig borzongatja, ugyanakkor kíváncsivá teszi az embereket, és mint régen, úgy most is hajlandóak félretenni undorukat, hogy szemügyre vehessék azokat, akikkel „csúf játékot űzött a természet." A deformitással küzdők élete nem egy filmest is megihletett, ezeket az alkotásokat gyűjtöttük most egybe. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.