Ez volt az utolsó kívánsága a Parkinson-kórral küzdő nőnek

betegség videó parkinson-kór kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 87 éves Ms. Jacobs régóta küzd a gyógyíthatatlan betegséggel. Utolsó kívánságai között az is szerepelt, hogy újra lovagolhasson. 

A nő sok évvel ezelőtt Hollandia egyik leghíresebb díjugratója volt. A karrierjét a Parkinson-kór törte ketté, mely hatására egy életre abba kellett hagynia szeretett hobbiját. Az unokái most egy kezdeményezés által újra lóra tudták ültetni, mely a videó alapján nagyon meghatotta az idős asszonyt. A lóterápia évek óta nagy népszerűségnek örvend, hiszen a tapasztalatok szerint sokat segít egy-egy beteg gyógyulásában - írja a Daily Mail.

Sztárok, akiknek egy neurológiai betegség határozza meg a napjaikat

A Parkinson-kór tüneteit elsőként James Parkinson angol orvos és természettudós írta le. A világon második leggyakrabban előforduló idegrendszeri betegség világnapját 1997 óta minden évben április 11-én tartják. A betegség az elmúlt évtizedekben a hírességeket sem kímélte.
Púpok és kinövések: deformitást okozó betegségek a filmvásznonhttp://www.life.hu/drlife/20160927-deformitast-es-torzulast-okozo-betegsegek-a-filmvasznon.htmlA testi eltorzulást okozó rendellenességek a mai napig borzongatja, ugyanakkor kíváncsivá teszi az embereket, és mint régen, úgy most is hajlandóak félretenni undorukat, hogy szemügyre vehessék azokat, akikkel „csúf játékot űzött a természet." A deformitással küzdők élete nem egy filmest is megihletett, ezeket az alkotásokat gyűjtöttük most egybe. Dr. LifeOrigo5 dolog, amit megtehetsz a lelki egészségedérthttp://www.life.hu/drlife/20160927-5-dolog-amit-megtehetsz-a-lelki-egeszsegedert-mozgas-joga.htmlManapság egyre többet foglalkozunk a testünkkel; ezért okolhatjuk a televíziót, az internetet, a közösségi oldalakat, de ettől nem jutunk közelebb a megoldáshoz. Pedig a lelki egészség legalább annyira fontos, mint az, hogy fizikailag jól érezze magát az ember - állítják a szakértők. Te is tehetsz azért, hogy lelkileg is rendben legyél – mutatunk is néhány remek technikát! Dr. Life--Igazi csoda! Él és virul a félig agyhalott kislány http://www.life.hu/drlife/20160927-strokeot-kapott-a-kisbaba-felig-agyhalott-lett-most-mar-ket-eves.htmlA kislány agya félig elhalt, amikor stroke-ot kapott. Már az orvosok is lemondtak róla. Most viszont a két éves apróság folyamtosan fejlődik és nagyon boldog. A gyógyulása még az orvosok körében is csodának számít. A szülők Kerryanne és Dean szerint a betegség ellen a legnagyobb fegyverük a szeretet. Dr. Life--Milliókért műttette magát, mégsem hasonlít David Beckhamrehttp://www.life.hu/drlife/20160926-7-millioert-muttette-magat-david-beckhamre-a-brit-tinedzser-jack-johonson-de-nem-hasonlit-a.htmlSzépészeti beavatkozások sorát végeztette el magán a munkanélküli tinédzser, hogy kedvenc focistájára, David Beckhamre hasonlítson, de hiába. Dr. Life--Zuckerbergék 3 milliárd dollárt adnak a betegségek felszámolásárahttp://www.life.hu/drlife/20160923-mark-zuckerberg-es-felesege-priscilla-chan-3-milliard-dollart-adnak-a-betegsegek-felszamolasara.htmlA következő tíz évben hárommilliárd dollárral (821 milliárd forinttal) támogatja az alapkutatást Mark Zuckerberg és felesége, Priscilla Chan, hogy a 21. század végére fel lehessen számolni a betegségeket a világon.Dr. Life--Az év anyukája: 18 órával a szülés után tudta meg, mellrákja vanhttp://www.life.hu/drlife/20160923-az-ausztral-farrah-millar-18-oraval-masodik-gyermekenek-szuletese-utan-tudta-meg-hogy-mellrakos.htmlAz év anyukája címet nyerte el az az ausztrál nő, aki 18 órával második gyermekének születése után tudta meg, hogy mellrákja van. A betegsége ráadásul elég előrehaladott volt már, a harmadik stádiumban járt. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.