Shannen Doherty nem adja fel: így küzd lelkileg a mellrákkal

esküvő fotó színésznő Shannen Doherty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beverly Hills 90210-ből ismert sztár tavaly februárban jelentette be, hogy mellrákja van. Azóta több posztjában is őszintén vall a nehéz időszakról.

Shannennek minden támogatásra szüksége van, úgy hírlik ugyanis, hogy rosszabbodott az állapota. A haja nagyon megritkult a kemoterápia miatt, így pár héttel ezelőtt leborotválta tincseit. Az erről készült fotókat meg is mutatta a közösségi oldalán. Most viszont egy újabb képet rakott fel az Instagram oldalára, melyen az öt évvel ezelőtti esküvőjén látható. A sztár szerint a férje nélkül nem lenne értelme küzdenie a gyilkos kór ellen.

"Az esküvőnk egy kivételes esemény volt. Elköteleztük magunkat, hogy jóban és rosszban, betegségben és egészségben is együtt leszünk. Kurt kiállt mellettem, amikor a legrosszabb dolgok jöttek az életembe. Ő az én lelki társam, a másik felem. Áldott vagyok" - olvasható Shannen oldalán.

Kéjes nyögések és ugráló takarók: íme, a Való Világ legjobb szexjelenetei (+18)http://www.life.hu/sztarok/20160927-valo-vilag-szexjelenet-nem-takartak-ki-az-intimebb-testreszeket-sem-video.htmlA bezártság és az intimitás hiánya sokszor egy-egy merészebb ágyjelenetre készteti a lakókat. Ilyenkor nem számítanak a kamerák, így bőven előfordultak pornófilmbe illő pillanatok. Ezek a pikánsabb jelenetek sokszor élőben mentek le a televízióban, nem egyszer kiakasztva ezzel a nézőközönséget. Most összeszedtük azokat a jeleneteket, melyek láttán te is elpirulsz! TV + Sztárok--Wow! Diszkódívaként rázza Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160928-irina-shayk-modell-nagyon-dogosen-tancolt-legujabb-kampanyaban.htmlA modell szupermenő szettben hozza vissza a diszkókorszakot. TV + Sztárok--Hajdú Péter megint kiakadt: “Nincs itt semmi látnivaló”http://www.life.hu/sztarok/20160928-hajdu-peter-kiakadt-facebook-oldalan-elege-van-hogy-roluk-szolnak-a-hirek.htmlSarka Kata és Hajdú Péter válságának kirobbanása óta a párról és az éppen aktuális helyzetükről folyamatosan jelennek meg hírek. Hajdú Péternek elege lett abból, hogy mindig róluk irkálnak! TV + SztárokOrigoSzexi vérfarkassal akarta összehozni a húgát Britney Spearshttp://www.life.hu/sztarok/20160928-britney-spears-taylor-lautnerrel-az-alkonyat-verfarkasaval-akarta-osszehoozni-a-hugat.htmlBritney Spears kerítőnőt játszott, és nem másra vetette ki a hálóját, mint az Alkonyat sztárjára, Taylor Lautnerrel. A vérfarkast alakító színész az énekesnő szerint nagyon beleillene a családjukba, és ezt meg is mondta neki! TV + Sztárok--Scarlett Johansson nagy dobásra készül: óriási siker lesz a halott vetkőzős fiúról szóló filmje http://www.life.hu/sztarok/20160927-scarlett-johansson-szineszno-a-rock-that-body-cimu-film-forgatasan.htmlA színésznő nevével fémjelzett film jövő nyáron kerül a mozikba. TV + Sztárok--Hogy micsoda? Soma elkapná Evelin édesanyját ishttp://www.life.hu/sztarok/20160927-valovilag-vv-soma-elkapna-vv-evelin-edesanyjat-is.htmlMeghökkentő kijelentést tett VV Soma, miután megtudta, hogy Evelin mennyire hasonlít az édesanyjára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.