"Igen, öngyilkos akartam lenni" - Kétszer is végezni akart magával Nótár Mary

Forrás: Facebook/Nótár Mary -
öngyilkos Nótár Mary öngyilkosság énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daganat, szakítás, drogok, idegösszeroppanás, az elmúlt két évben Nótár Mary mindezt átélte.

Lapinformációk szerint amikor a fiatal énekesnő a problémáira már nem talált megoldást a kábítószerekben, kétszer is megpróbálta eldobni az életét - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Nótár Mary

"Igen, öngyilkos akartam lenni. Egyszerűen akkor nem láttam más kiutat abból a magányból, amiben voltam. Emlékszem, nagyon rosszul voltam aznap, már két napja nem ettem, csak sírtam, teljesen ki voltam borulva. Csehországba kellett volna mennem egy fellépésre, de nem voltam képes rá, felhívtam a munkatársaimat, hogy mondják le, mert nagyon kivagyok, de finoman szólva nem úgy reagáltak, ahogy számítottam rá. Akkor, abban az állapotban az, hogy már ők sem állnak mellettem, nagyon mélyen érintett. Tényleg azt éreztem, hogy teljesen egyedül vagyok" - emlékezett vissza Nótár Mary, aki el is búcsúzott a testvérétől, és gyógyszereket vett be, hogy bágyadt legyen, amikor megöli magát.

Végül az utolsó pillanatban megmentették. Igaz, már eszméletlen volt, amikor megtalálták.

"A testvérem, Piroska talált rám a legjobb barátnőmmel, Lottival és azonnal kórházba kerültem. Teljesen elzártak mindenkitől, a hivatalos verzió szerint akkor megfázás miatt mondtam le a koncerteket, pedig nem így volt, idegösszeomlásom volt, emiatt is akartam megölni magam. Azonnal pszichiáter kezdett velem foglalkozni, de igazán hosszú időbe telt, hogy rendbe jöjjek.

Egyszer ugyanis még visszaestem, még egyszer megpróbáltam eldobni az életemet magamtól, de végül beláttam, menni kell tovább. Rendeződött a kapcsolatom édesanyámmal, kiderült, hogy igazából egy félreértés miatt volt közöttünk konfliktus és rájöttem, hogy tényleg szerető emberek vesznek körül. Az orvosi segítségnek hála most már jól vagyok" - jelentette ki az énekesnő, akit ennek ellenére egyelőre a szerettei nem hagynak egyedül. Jelenlétükkel is próbálják megadni számára a biztonságot, hogy ne érezze magát soha többé magányosnak.

Mary azóta sokkal jobban van, sokkal boldogabb, főleg, hogy májusra várja kisbabáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.