Elképesztő baki! Előkerültek Diana hercegnő orvosi leletei

Forrás: AFP -
baki Károly herceg orvosi lelet Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orvosi leleteket egy irodaház raktárának egyik fiókjában találták meg. A bizalmas iratok egy ócska dossziéban pihentek évtizedeken keresztül.

A leletek eredetileg egy Peter Copeman nevű orvos tulajdonában voltak, akihez Diana és Charles a nyolcvanas és a kilencvenes években jártak. A papírok között egy kedves köszönőlevél is volt, amit Diana hercegnő írt az orvosnak.

Forrás: AFP

A papírokat egy titkárnő találta meg, amikor az egyik irodai szekrényt kiürítette:
"Egyszerűen elképesztő az egész! Ha illetéktelen kezekbe kerültek volna ezek a leletek, sötét dolgokra is felhasználhatták volna őket. Először azt hittem, hogy hamisak az iratok, de gyorsan kiderült, hogy erről szó sincs. Elképesztő biztonsági baki történhetett."

Az orvosi leleteket a The Sun magazin riportere visszajuttatta a Clarence House-ba, hogy még véletlenül se kerülhessenek ezek után illetéktelen kezébe.

Elmúlt egyéves a Harlequin-kórral született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161009-elmult-egy-eves-a-harlequin-korral-szuletett-kislany-harper-foy.htmlMiért tart évekig a hátfájás?http://www.life.hu/drlife/20161009-a-hatfajas-nem-csak-gyogyszerrel-szuntetheto-meg-kronikus-hatfajas.htmlMiért hagyod abba a sportolást? Nem biztos, hogy a lustaság az okahttp://www.life.hu/drlife/20161005-okok-ami-miatt-folyton-abbahagyjuk-a-rendszeres-mozgast.html15 furcsa viselkedés, amely a legtöbb embert kiakasztja: ezek azokhttp://www.life.hu/drlife/20161008-a-legidegesitobb-furcsa-szokasok-amelyeket-jobb-ha-kerulunk.htmlMeglepő! Ezt okozza a szervezetben a dohányzáshttp://www.life.hu/drlife/20161005-a-dohanyzas-30-evre-is-nyomot-hagyhat-az-emberi-szervezetben.htmlGérard Depardieu képtelen abbahagyni az evésthttp://www.life.hu/drlife/20161007-gerard-depardieu-borzasztoan-elhizott-akar-bele-is-halhat-a-sok-evesbe-a-szinesz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.