betegség Puskás Peti gyermekkor zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű énekes sosem szégyellte, hogy vannak bőrproblémái. Most az is kiderült, hogy miért. 

Puskás Peti mindössze 10 éves volt, amikor az arcáról eltávolítottak egy nagyobb anyajegyet. Ekkor kiderült, hogy keloidos a bőre, azaz egy-egy sérülés után megmaradnak a hegek, sőt azok sokszor nagyobbak is lesznek, mint eredetileg a seb volt - írja a Story Magazin.

Forrás: Facebook/X-Faktor

A zenész ezek után sokkal jobban odafigyelt magára, hiszen a betegség csúnya hegekkel járt. A lap szerint a lábán és a hátán így is látható egy-két sebhely. Bár zavarja a dolog, ma már nem szégyelli, sőt meg is barátkozott a ritka bőrhibával.

Puskás Peti: „Gyorsan tűnnek el emberek ebben a szakmában”

Az elmúlt években sikert sikerre halmozott, és ma már nemcsak énekesként, hanem színészként is helytáll a színpadon. Idén az X-Faktor mentoraként tér vissza a képernyőre. Elmondása szerint nem haknikirályt, hanem egy igazi tehetséget keres. Hogyan? A vele készült interjúból megtudhatod.
Kiderült: maximum ennyi ideig élhet egy emberhttp://www.life.hu/drlife/20161011-egy-ember-maximum-115-evig-elhet.htmlEgy nemrég közzétett tanulmány szerint bár az utóbbi években egyre hosszabbá vált az emberek várható élettartama, a mostani tendenciát nézve nem valószínű, hogy bárki is tovább élne, mint 115 év. Dr. Life--Már a 7 éves kislányok is elégedetlenek a testükkelhttp://www.life.hu/drlife/20161011-testkepzavar-es-mentalis-problemak-mar-a-7-eves-kislanyoknal-is-elofordulhatnak.htmlAggasztó eredménnyel zárult a világszerte ismert brit cserkészlány szövetség, a Girlsguiding UK által készített kutatás: eszerint a fiatal, 7 és 10 év közötti lányok harmada érzi egyöntetűen, hogy a külsejük a legfontosabb tulajdonságuk, ezzel együtt pedig sokuk érzi elégedetlennek magát a saját testét illetően. Dr. Life--A sport előtti szex nincs negatív hatással a teljesítményrehttp://www.life.hu/drlife/20161013-tevhitek-arrol-hogy-a-sport-elotti-szex-ront-a-teljesitmenyen.htmlAz olimpiai falu környékén a riói olimpia ideje alatt 450 ezer óvszert osztottak ki. Ez a többséget meglepte, tekintve, hogy az általános vélekedés szerint a szexuális aktivitás árt a teljesítménynek. A friss kutatások szerint ez azonban egy tévhit, amelyet ideje felszámolni. Dr. LifeThinkstockKarok nélkül is profin sminkel a bloggerlányhttp://www.life.hu/drlife/20161012-19-evesen-amputaltak-vegtagjait-kaitlyn-dobrow-most-21-eves-es-mar-tobb-mint-70-ezer-kovetoje-van.htmlKaitlyn Dobrow csupán 19 éves volt, mikor mind a négy végtagját amputálni kellett egy súlyos betegség miatt. A 21 évesés lány mégsem hajlandó lemondani az álmairól. Instagram oldalán már több mint 70 ezren követik életét. Dr. LifeOrigoSikeres műtétet hajtottak végre olimpiai bajnokunkon, Rédli András párbajtőrözőnhttp://www.life.hu/drlife/20161010-redli-andras-parbajtor-olimpiai-bajnokunkon-sikeres-mutetet-hajtottak-vegre.htmlRédli András párbajtőröző pár órával ezelőtt csekkolt be a Honvédkórházból, ahol megműtötték. Szerencsére olimpiai bajnokunk jól van, és erről tájékoztatta közösségi oldalának követőit is. Dr. Life--Elmúlt egyéves a Harlequin-kórral született kislányhttp://www.life.hu/drlife/20161009-elmult-egy-eves-a-harlequin-korral-szuletett-kislany-harper-foy.htmlA Harlequin Ichthyosis nevű szörnyű betegség miatt megvastagodott, pikkelyes bőrrel született Harper Foy. Ő a világ legfiatalabb ilyen betege, pár hónapja töltötte be első életévét, pedig az orvosok heteket jósoltak neki. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.