Brutálisan őszinte fotó a szülés utáni állapotról

Forrás: Jillianharris.com -
Jillian Harris szülés anya test pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki egyetért azzal, hogy a gyermek születése egy természetes dolog, mégis valóságos csoda, azonban alaposan megviseli az anya testét. Jillian Harris televíziós személyiség nem is próbálta elkendőzni az igazságot: pelenkában pózol az első szülés utáni fotóján.

Hirtelen végigsöpört az interneten Jillian Harris televíziós szülés utáni fotója, ugyanis olyat is meg mert mutatni, amit a legtöbb kismama inkább igyekszik eltitkolni. Azonban ez is hozzátartozik az igazsághoz, és Jillian úgy döntött, nem is titkolja el. Kisfiuk, Leo születése nem volt mentes az izgalmaktól, de a megérkezés boldog pillanata minden idegeskedést elfeledtet természetesen, azonban a test még sokáig őrzi a várandósság és a szülés megterhelő nyomait.

Forrás: Jillianharris.com

Nem véletlen, hogy Jillian szinte egyből a szülés után készült fotóján nem egy dögös fehérneműt viselt, ahogy egyébként a legtöbb sztár, hanem egy szivárgást felfogó pelenkaszerű bugyit. Ugyanis az a zavarba ejtően őszinte igazság, hogy sokaknak szükségük van ilyesmire, főként, ha természetes úton született a gyermekük!

Schobert Norbert: „Nem sportolni, hanem diétázni kell"http://www.life.hu/drlife/20161012-schobert-norbert-szerint-fogyas-szempontjabol-a-dieta-a-fontos-nem-a-sport.htmlFogyás szempontjából nem mindegy, hogy az étkezésre vagy az edzésre helyezünk nagyobb hangsúlyt. A magyar fitneszguru, Schobert Norbert elárulta a sikeres súlyvesztés titkát. Dr. Life--Magabiztosnak nevelnéd a gyereked? Mesélj neki minél többet!http://www.life.hu/drlife/20161012-a-mesek-es-tortenetek-gyogyito-hatassal-vannak-a-gyerekekre-es-a-felnottekre-is.htmlA szegény legény, aki szerencsét próbálni indult a világban, és végül a királylány keze jutott neki, a rút kiskacsa, akiből mindenki meglepetésére gyönyörű hattyú lett, vagy az utóbbi időben hatalmas népszerűségnek örvendő Elza és Anna hercegnő története – minden korosztálynak, nemnek és kultúrának megvan a kedvenc meséje, amelyet akár többször is képes megnézni vagy elolvasni azért, hogy újra és újra átélhesse az élményt. Mindeközben azonban nem csupán remekül szórakozik kicsi és nagy egyaránt, hanem pszichológiai szempontból is sokat nyújtanak nekünk – kiváltképp a fiatalabb generáció tagjainak. Dr. Life--Szétválasztották a fejüknél összenőtt sziámi ikerpárt New Yorkbanhttp://www.life.hu/drlife/20161014-fejuknel-osszenott-sziami-ikerpart-valasztottak-szet-new-yorkban.html22 órás műtéttel szétválasztottak egy 13 hónapos sziámi ikerpárt New Yorkban. A műtétet mind a két gyerek túlélte, az orvosok és a szülők is bíznak a sikerben. Dr. Life--Súlyos anorexiával küzdött: mindössze 140 kalóriát evett naponta a tinihttp://www.life.hu/drlife/20161014-csupan-140-kaloriat-evett-naponta-margherita-barbieri-sajat-modszerevel-mar-kigyogyult-az.htmlCsúfolták súlya miatt, ezért brutális diétába kezdett 13 évesen Margherita Barbieri. Egy nap mindössze 140 kalóriát vett magához, anorexiával küzdött. Saját módszerével azonban sikerült meggyógyulnia a betegségből. 18 évesen már 51 kilós és boldogabb, mint valaha. Dr. Life--Kiderült: maximum ennyi ideig élhet egy emberhttp://www.life.hu/drlife/20161011-egy-ember-maximum-115-evig-elhet.htmlEgy nemrég közzétett tanulmány szerint bár az utóbbi években egyre hosszabbá vált az emberek várható élettartama, a mostani tendenciát nézve nem valószínű, hogy bárki is tovább élne, mint 115 év. Dr. Life--John Travolta lánya gondokkal küzd: túlsúly és depresszióhttp://www.life.hu/drlife/20161014-john-travolta-lanya-ella-bleu-travolta-tulsullyal-es-depresszioval-kuzd.htmlJohn Travolta és Kelly Preston lánya, ha teheti, messziről elkerüli a nyilvánosságot, de még a társaságot is. Befelé forduló lett, főként az utóbbi időben, ráadásul túlsúllyal is küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.