Flakonnal szexelt a férfi, le kellett vágni a péniszét (18+)

Forrás: Thinkstock -
pénisz szex üveg flakon amputáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amputálni kellett az 50 éves férfi hímvesszőjét, ugyanis partner híján egy flakonnal folytatott szexuális aktust. A hímtag azonban beszorult az üvegbe.

Borzalmas véget ért az 50 éves férfi kalandja a flakonnal. A túlfűtött illető egy jó ideje nem folytatott szexuális kapcsolatot, a felgyülemlett vágyát pedig végső elkeseredésében egy flakonnal próbálta kielégíteni. A pénisze azonban beleszorult az üvegbe.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A nagyobb baj, hogy ezek után négy napig nem ment el orvoshoz. Mire szakszerű segítséget kért, már nem tudtak rajta segíteni, vagyis azonnal amputálni kellett a hímvesszőjét. Érthető, hogy a férfinak nehezére esett doktorhoz menni – hiszen még a kezelőorvosa is csak bajosan tudott beszámolni a kínos esetről –, de a halogatásnak végzetes következménye lett – írja a Metro.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.