Egy démon miatt lett anorexiás a fiatal lány

Forrás: Facebook/Lucy Mathison -
betegség démon öngyilkos Dr. Life anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fiatal lány rémisztó története kering a neten: Lucy Mathison állítása szerint egy démon miatt nem evett rendesen éveken keresztül. 

A Monkseatonban, Észak-Tyneside-ban élő Lucy Mathison történetéről számol be a Daily Mail. A lányt állítólag egy alak követte mindenhova, és azt mondta neki, hogy fejezze be az evést. A démon Annának nevezte magát, és kövérnek, értéktelennek titulálta a kislányt.

Forrás: Facebook/Lucy Mathison

Lucy ma már 18 éves, és 11 éve küzd anorexiával. 8 éves korában jelent meg életében a démon, aki azzal csúfolta, hogy a lány igenis kövér. Lucy 15 évesen rémisztő rajzokat készített arról, mi nyomasztotta, de ez, és az sem tűnt fel senkinek, hogy állandóan bő ruhákat hordott - így érte el a 32 kilós súlyt.

Tavaly azonban az évekig tartó anorexia után öngyilkosságot kísérelt meg Lucy, akkor került végre kórházba.

Nem beszéltem senkinek a gondolataimról, és azt hittem, ha vékonyabb leszek, minden megoldódik.

Forrás: Facebook/Lucy Mathison

A babák gyönyörűek voltak, hosszú hajjal, szép sminkekkel - én is olyan akartam lenni" - mesélte gyerekkoráról a beteg lány, aki hozzátette, volt olyan, hogy rosszul lett az iskolában az étkezése miatt, a démon, Anna azonban ilyenkor azt mondta neki, most már jó úton jár...

A Pszichológus Pasi: Okozhat-e étkezési zavart egy mobilalkalmazás?http://www.life.hu/drlife/20161024-a-pszichologus-pasi-okozhat-etkezesi-zavart-egy-mobilalkalmazas.htmlŐrület, milyen tempóban fejlődik a technika. Épphogy megszokunk valami újdonságot, máris itt a következő. A cikk apropóját azok az okoskütyük és alkalmazásaik képezik, amelyek az egészségünk fejlesztését célozzák. Persze nem egyetlen gomb megnyomásával. Ám valóban olyan jó hatással vannak ránk mindezek, mint amennyire ígérik? Dr. Life--Struccpolitika: A szülők többsége tagadja, hogy a gyereke kövér lennehttp://www.life.hu/drlife/20161022-a-szulok-tobbsege-tagadja-hogy-a-gyereke-kover-lenne.htmlA túlsúlyosnak számító gyerekek szüleinek csupán 9 százaléka ismeri be azt, hogy a csemete kövér: a többiek egyszerűen tagadják, hogy így volna.Dr. Life--Kávé vagy tea? Az egészséged szempontjából nem mindegyhttp://www.life.hu/drlife/20161020-a-tea-fogyasztasa-csokkentheti-a-sziv-es-errendszeri-megbetegedesek-kockazatat.htmlEgy friss kutatás szerint a mértékletes, ám rendszeres teafogyasztás lassíthatja a kalcium lerakódását a koszorúérben, ezzel együtt pedig csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását. De vajon mi a helyzet a kávéval? Dr. Life--„A mánia és a depresszió között ingáztam" - Én és a bipoláris zavaromhttp://www.life.hu/drlife/20161014-ilyen-az-elete-egy-manias-depresszioval-vagy-bipolaris-zavarral-kuzdonek.htmlLehet-e egy mentális betegséggel teljes életet élni? Vijay Nallawalana mindössze 40 éves volt, amikor mániás depressziót – vagy ahogy ma nevezik, bipoláris zavart – diagnosztizáltak nála az orvosok. Alább az ő történetét olvashatod. Dr. LifeOrigoA ráktól szenvedő férfi az eutanáziát választotta - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20161021-megrazo-video-az-eutanaziarol-igy-hunyt-el-egy-csontrakos-ferfi.htmlCsaládtagjai körében hunyt el Max Bromson, akit 2012-ben diagnosztizáltak csontrákkal. A férfi sokáig szenvedett, mielőtt úgy döntött, az eutanáziát választja. Saját maga vette be a gyógyszert, szerettei pedig az utolsó pillanatig ott voltak vele, hogy támogassák. Dr. LifeOrigoMegvan a módszer a kínzó éhség leküzdésérehttp://www.life.hu/drlife/20161019-az-ehseg-lekuzdese-mozgassal.htmlSokunknak ismerős lehet az érzés, amikor egy sokáig elhúzódó, komoly szellemi kihívást jelentő határidős munka vagy egy maratoni tanulás után ránk tör a mindent legyűrő éhségérzet. Kutatók szerint ilyenkor a legjobb, ha a hizlaló ételek helyett inkább beiktatunk egy rövid edzést. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.