Meglékelték Zöld Csaba koponyáját

Fotó: Talán Csaba -
lék koponya Zöld Csaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A József Attila Színház művésze, Zöld Csaba hatalmas energiával él: több darabban játszik, rendez, a közelmúltban pedig a maratont is lefutotta, ráadásul 3 kislány édesapja. Nagyon élvezi a nyüzsgést, pedig volt idő, amikor úgy tűnt, hogy nem fog tudni teljes életet élni: súlyos problémával küzdött kiskorában.

Rengeteg dolgot csinál egyszerre Zöld Csaba, a József Attila Színház művésze, szinte nem is pihen. Állandóan mozgásban van, de ez egyáltalán nem zavarja. Élvezi az életet, a darabokat, amikben játszik, valamint azt, hogy három gyermek büszke apukája. Ez nem is csoda, hiszen kiskorában sokáig azt hitték, soha nem fog teljes életet élni.

Zöld Csaba Fotó: Talán Csaba

"Egyszerűen nem reagáltam a külvilágra, elvesztettem a beszéd és a mozgási képességeimet. Rejtélyes betegség volt, a mai napig nincs pontos diagnózis arra, mi történhetett, de mivel a zárójelentésre kellett írni valamit, így azon az agyhártyagyulladás szerepel.

Csoda, hogy egyáltalán életben maradtam"

- részletezi a Borsnak betegsége történetét a művész. Hozzátette, szerencsére egy orvos rájött, mi lehet a megoldás.

Fotó: Talán Csaba

"Végül egy orvosnak eszébe jutott, mi van, ha túlnyomás van a koponyaüregemben és meglékelték a koponyámat.

Három lyukat is fúrtak a koponyámba, ami most úgy néz ki, mintha vonalkódos lenne.

Hónapokig tartott, mire újratanultam járni és beszélni. Nekem az emlékeim is csak hatéves koromtól vannak. A szüleim sokáig nem tudtak beszélni a történtekről" - mondta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.