Lélekközpontot szeretne nyitni Tóth Gabi

Forrás: RTL -
Tóth Gabi tanácsadás lélek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem vezetett egyenes út Tóth Gabinak sem a siker felé, meg kellett küzdeni azért, ahol tart és közben is nagyon sokszor bizonytalan volt, hogy sikerül-e. Sokat szenvedett, de ezt senki nem láthatta, ám most nem is lehetne boldogabb az élete. Ezért és azért, hogy legyen egy B terve is elgondolkodott egy lélekközpont megnyitásán.

Nem szállt Tóth Gabi fejébe a hirtelen jött siker, igyekezett azon dolgozni, hogy fennmaradjon a neve, miközben anyagilag támogatta a nehéz helyzetbe jutott szüleit. Aztán jött a hullámvölgy, és Gabi szorult segítségre, akit nagyon megviselt az a bizonytalan időszak. Hosszú évek kellettek, mire újra a régi fényében ragyoghatott.

Forrás: RTL

"2006 és 2007 között csak tengődtem. Nem jött össze semmi. (...) Senki nem láthatta, hogy szenvedek, mert a látszatot fenntartottam. De azóta már jól vagyok, talán sosem mentek olyan jól a dolgaim, mint most. Ezért dolgoztam eddig ilyen keményen.

Megjártam a poklot is, tisztában vagyok vele, hogy nem lehet tudni, mi lesz holnap,

de mindennap úgy kelek fel, hogy hálát adok azért, sikeres lehetek" - árulta el a hot! Magazinnak Gabi, akinek az X-Faktor segített talpra állni. Hozzátette, soha nem fogja elfelejteni, honnan jött, és mindig azon lesz, hogy segíthessen szüleinek, akik mindig mellette álltak. Az is megfordult a fejében, hogy a családtagjain kívül másokkal is jót tegyen. "Mindig kell egy B verzió.

Lennék lelki tanácsadó például,

szívesen nyitnék szakemberek bevonásával egy lélekközpontot, azoknak akik szoronganak, akik nem kapnak válaszokat a kérdéseikre" - mondta az énekesnő, akinek már csak elég idő kellene ahhoz, hogy hozzáláthasson a tanuláshoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.